Vastattu

Viaplayn tekstitykset puuttuu/ei toimi

  • 7 July 2021
  • 5 kommenttia
  • 442 katselukerrat

Hei! Missäköhän vika, kun tekstitykset eivät toimi kaikissa Viaplayn sarjoissa? Valikko antaa kyllä vaihtoehdoksi suomen kielen, mutta tekstityksiä ei kuitenkaan tule.. Boksi on saatu pari päivää sitten nii en usko, että siinä vika ja muissa sarjoissa yms. tekstitykset toimivat.  Kyseessä on siis Lost sarja jossa ne eivät toimi :)  olen yrittänyt jo parin päivän ajan saada ne, mutta ei onnistu..

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 8 July 2021, 17:29

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Morjes @Nipatsu ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Hmm :thinking:  oliko ongelma kaikissa Lostin jaksoissa, vai vain osassa? Olitko missään muussa sarjassa huomannut samaa ongelmaa? Joskus jotain sarjaa katsoessa uuden jakson kohdalla Viaplay on ainakin omassa käytössä tiputtanut syystä tai toisesta välillä tekstitykset yhtäkkiä pois, mutta valitsemalla ne uudelleen tekstitykset ovat kyllä kiltisti palanneet. 

Olitko vielä minkä laitteen kautta katsellut Viaplayn sisältöjä ja huomannut tämän ongelman? :slight_smile:  Ilmeisesti ihan siis Elisa Viihde digiboksin(ko) kautta?

Katselen Viaplayn kautta Midsomerin murhia. Häiritsevää, kun tekstitys laahan 90 min ohjelman lopussa jo 5 s puheen perässä. Vika on todennettavissa esimerkiksi 15 tuotantokauden osassa 6, mutta se esiintyy kyklä huomattavan yleisesti. Missä vika?

Käyttäjätaso 4

@Heikki Kaukoranta Moikka ja tervetuloa OmaYhteisöön 😊

 

Kiitos palautteesta! Minäpä tutkailen noita jaksoja tuosta tuotantokaudesta läpi (ja muistakin) ja pistän palautetta eteenpäin 👍 Hyvähän se olisi saada tekstit kulkemaan ajallaan.

Hei! 

Lethal weapon sarjasta hävis tekstit 2. Tuotantokaudesta. 15. Jaksoon asti oli aluksi tekstit mutta ei löydy enää niistäkään. Onko vika siellä päässä vai laitteessa (ps5)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moro @Jambouu Tervetuloa OmaYhteisöön. 
Mitä tuossa omalla puhelimella testailin niin näytti kyllä tekstit löytyvän tuosta sarjan toiselta tuottarilta ihan normaalisti. Ootko sattumoisin testannut jollain toisella laitteella?

Osallistu keskusteluun