Vastattu

Vihteen kuvanlaatu webos apillä?

  • 4 December 2022
  • 3 kommenttia
  • 92 katselukerrat

Moro.

 

Tuli hankittua LG:n telkkari ja huomattiin pari outoutta viihteen webos apissa.

 

Ensimmäinen on kuvanlaatu, selvästi havaittavia harmaita raitoja etenkin musissa kohdissa. Todella häiritsevää. Boksin kautta kuva on hyvä. Mikäköhän vaivaa??

 

Ja toinen ongelma paljastui kun ohjelmaoppaasta yrittää valita jotain ohjelmaa. Ei anna avata kanavaa, ainoastaan tallentaa, ja sen jälkeen voit katsoa ohjelmaa, eli tallennetta. Miksi näin, boksia kautta voin katsoa ohjelmaa tallentamatta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 7 December 2022, 09:46

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Moi @kallekoo ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Ensimmäiseen kohtaan, kuulostaa erikoiselta. Tuleeko tuota siis kaikissa Viihteen sisällöissä vai jossain tietyssä/tietyissä ohjelmsisa?

Toiseen kohtaan, livekanavia ei valitettavasti Viihteen sovelluksen kautta pysty katsomaan. Lisätietoa ominaisuuksista: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/sovellus/

 

Joo, kaikki viihteen sovelluksen kautta katseltava kärsii samasta vaivasta. Sellaista vaaleanharmaata siksak kuviota kuva täys, ja näkyy tummempien värien päällä selvemmin tietty.

 

Seurataan tilannetta.

Mutta hyvä tietää ettei tolla sovelluksella voi katsoa livekuvaa. Outoa että näin on, mutta toimii siis niinkuin on tarkoitus. Onneksi boksin kautta toimii niinkuin ennen.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@kallekoo Vielä tuohon ensimmäiseen kohtaan kokeilisin LG:n kalibrointia. Oletuksena nuo värit voi olla hieman hassusti ja huomattavankin parannuksen voi saada esimerkiksi vaihtamalla Kuvatilaa. Täältä voisi löytyä apuja vielä tuohon kalibrointiin ja on varmastikin kokeilemisen arvoinen. Huikkaa ihmeessä onko apuja ollenkaan. 👍

Osallistu keskusteluun