Pidetään mielessä

Avoin ip 4g mobiili liittymiin!!!

  • 16 lokakuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 1397 katselukerrat

Elisa voisi tarjota tämän palvelun puhelin liittymiin. Eikä pakottaa maksamaan erillisestä mobiililaajakaista liittymästä jos haluaa ipn julkisena. Kilpailijat ovat huomanneet aikoja sitten tämän olevan älytön rahastus yritys..#vuosi2018jo..

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
IPv6-aikakaudella tuo NAT on aika turha, toivoa sopii että Elisa muuttaisi liittymiään nykyaikaa vastaavaksi. Laitoin äänen ja lisäksi Elisa saisi kehittää IPv6-tukea.
Tästä aiheesta meille tuleekin toiveita aina välillä, mutta tällä hetkellä puheliittymiin ei valitettavasti ole julkista IP:tä tällä hetkellä saatavilla.

Voidaan toki laittaa ideaa eteenpäin, mitä muut ovat; olisiko tällainen tarpeellinen? 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kyllä olisi, kunnes IPv6 saadaan kunnolla myös mobiililiittymiin.

Jos kävisi vaikka niin, että kiinteä laajakaista on poikki ja joku taloudesta haluaisi pelata verkossa, ei se onnistu ilman erillistä pelkkää mobiililaajakaistaa. Jos puhelimeen saisi julkisen IP:n ei erillistä mobiililaajakaistaa tarvitsisi tilata satunnaiseen käyttöön.

Toki, jos käyttö on jatkuvaa, on pelkkä mobiililaajakaista perusteltu.

Itse esim. voisin tilata julkisen IP:n puheliittymään, koska tarvetta erilluselle mobiililaajakaistalle ei ole.
Käyttäjätaso 1
eikös julkisen saa maksulla mobiiliittymiin joten mikä on ongelma 😃 mut enmää sitäsano että ilmaista palvelua vastaan ois mitään 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
eikös julkisen saa maksulla mobiiliittymiin joten mikä on ongelma 😃 mut enmää sitäsano että ilmaista palvelua vastaan ois mitään :D

Ei saa, mikäli kyseessä on puheliittymä. Pelkkään mobiililaajakaistaan, jossa ei ole puheominaisuutta, julkinen IP on saatavilla lisämaksusta.

Osallistu keskusteluun