Ratkaistu muuten

Elisan kotisivupalvelimen toiminnallisuus

  • 8 helmikuu 2020
  • 10 kommenttia
  • 1420 katselukerrat

Puhutaan elisan kotisivupalvelimen toiminnallisuuksista

 

Elisa php, https tuettoman kotisivutilan johtoporras.

Kaikki ihmiset sekä erityisesti entisen Netikan nykyisen (elisan ) sadat tuhannet asiakkaat.

Php tuen poistaminen koskettaa kymmeniä tuhansia ihmisiä, nettisivuja ehkä enemmänkin.

Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella asuvia IHMISIÄ sekä osaavia taitavia nettisivun tekijöitä on alkanut ottaa jo pattiin php tuen poistaminen !

Samoin nykyään joka palvelimen ilmaiseksi tarjoama https tuki tulee saada samaan kauppaan.

SE pahin ANVIA-ELISA ostotilanteen tuoma haitta n. 250 000 ihmiselle/yhteisölle että poistivat heille TÄRKEÄN mutta kustannuksiltaan ainoastaan n. 0.0001€ / Gb php-tuen !

Pistäkää kotisivu heebot pieni täppä oikeaan paikkaan ettei tarvi:

Mattila Veli-Matti Johannekselle, Vanjoki Anssi Markku Kalevalle, Torkkola Sarille, Keskitalo Iralle ym. alkaa alkaa whats appaileen, kirjoittelemaan tai soittelemaan.

Minä allekirjoittanut ja jos haluan / tarvitaan esim. nimiä adressiin HALUAN(ME) että:

Php7 sekä https tuki tulee samaan hintaan elisan kotisivutilaan. ← ‘important’

Ystävällisesti

Pekka H

draakki 8 kuukautta sitten

Päivittelenpä tännekin sen verran uutisia että tämä on parhaillaan vastaavalla taholla selvityksessä josko onnistuisi, eli toiveet on kuultu ja nyt katsellaan onnistuisiko toteutus ja jos kyllä, niin koska mahdollisesti :blush:

Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Laitoit minulle saman yksityisviestinä jo eilen.

Haluan korostaa, että en ole Elisalle töissä, joten en voi asialle yhtään mitään. Laitatko viestin @OmaYhteisö-tiimi niin tulee oikeaan osoitteeseen. Lisäksi en juuri vastaa viesteihin muutenkaan, paitsi silloin saatan vastasta jos puhe on numeronsiirroista yms.

Jos haluat kunnollisen sivutilan domainilla, suosittelen domainhotellia.

Olen pahoillani ja illanjatkot.

Nyt soi Joshka - Cascading Emotions (Original Mix).

Käyttäjätaso 7

Anvian palveluiden toimivuudesta silloin ennen muinoin voi tietysti olla montaa mieltä...

 

- mutta nykypäivänä nettisivupalvelut kannattaa hankkia sellaiselta palveluntarjoajalta, joka haluaa niitä tarjota. Vaihtoehtoja riittää. Ei ole mitään tarvetta mankua palvelua sellaiselta taholta, joka ei halua palvella.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4

Meilläkin on tuolla yrityspuolella tarjolla, mikä keskustelun aloittajan yritystoimintaa varmasti tukisikin paremmin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Siirtelin tän Ideapajan puolelle, helpompi edistää tätä kautta :) Eli peukkua vaan kaikki jotka sitä mieltä että tarve olisi saada tuohon kuluttajapuolen kotisivutilaan PHP- ja https-tuet tarjolle :) Itselle kelpaisi kyllä niin olisi demoalusta tarjolla PHP opiskelulle :D

Käyttäjätaso 7

sitä mieltä että tarve olisi saada tuohon kuluttajapuolen kotisivutilaan PHP- ja https-tuet tarjolle :)

 

Ihan mielenkiinnosta olisi kiva kuulla, mille asiakasryhmälle nykyistä kotisivutilaa myydään? Siis mikä on elisalaisten näkemys, millainen kotisivuntarvitsijaryhmä ei 2020-luvulla kaipaa sivustolleen PHP- ja https-tukea?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Laitoin tästä nyt ideantynkää eteenpäin :relaxed:

Käyttäjätaso 4

Päivittelenpä tännekin sen verran uutisia että tämä on parhaillaan vastaavalla taholla selvityksessä josko onnistuisi, eli toiveet on kuultu ja nyt katsellaan onnistuisiko toteutus ja jos kyllä, niin koska mahdollisesti :blush:

Käyttäjätaso 1

tämä vois olla hyvä koska mm. Simple Machine keskustelupalsta vaatii toimiakseen PHPn ja itselläni oli tuollainen palsta jonkun aikaa käytössä toisella palveluntarjoajalla jolla PHP tuki oli mutta mielelläni tukisin kotimaista jos Elisalla olisi vastaava palvelu tarjota

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Tähän ideaan sen verran, että asiaa on selvitelty ja ainakin tällähetkellä tilanne on se, että nyt palveluiden kehitystä ohjataan muualle kuin tähän niin ainakaan ihan heti lähitulevaisuudessa ei ole kotisivupalvelimet muutoksen alla. :/ 

Käyttäjätaso 7

 

nykypäivänä nettisivupalvelut kannattaa hankkia sellaiselta palveluntarjoajalta, joka haluaa niitä tarjota. Vaihtoehtoja riittää. Ei ole mitään tarvetta mankua palvelua sellaiselta taholta, joka ei halua palvella.

 

Osallistu keskusteluun