Vastattu

sd - hd kanavien myötä tapuhtuva uudistus kaapeleissa syksyllä koskien kaikkia kaapeleita kylläkin


Käyttäjätaso 3

elisalle:

 

voisitte myös järjestää jonkun, ( nykyisistä ) maksu hd kanavista, uudistuksen myötä vapaaksi kanavana paikalle ( 18 ), hd kanavat saisivat täydennyksen 31.8.2021-> alkaen tämä on vahva perustelu & idea uudistus samalla. olisi näin ollen hd paikkoja kaikki peruskanava paikat 1 - 20 täynnä.

 

olisi selkeää eikä jäisi kanapaikka 18 tyhjäksi, olettehan laittaneet vuosia sitten myös kortilta vapauttaneet kanavan : 

 

( national geographic channel ) paikalle 20 ja 40 hd vapaaseen katseluun vuosia sitten. 

tässä tapauksessa voisitte siirtää jonkun irrallisen elisa kirjain paketteihin lisättävistä vapaaksi valittavan kk/ 2,90e hintaisen lisä kanavan vapaaksi ktv paikalle ( 18 ) täydentämään hd kanavia, perusmuodossa. kanava ( 18 ) hd koskisi vain väliä uudistuksen yhteydessä väliä 1 - 20, koko rivistö olisi hd vapaita kanavia täynnä.

 

elisa : ”ja kuten itsekin totesitte / toteatte hd kanavien määrä on lisääntynyt & lisääntyy koko ajan”.

 

uskoisin ette te siinä häviä, paljon jos täydennätte hd kanavisto riviä yhdellä hd irrrallis maksukanavista, vapaaseen katseluun.

 

joka on / olisi standardi kanava koko ajan, dna & telia, ehdotan / on ehdotettu samaa kanssa. sillä erotuksella, että jokainen kaapeli tarjoaja, päättäisi itse minkä hd tasoisen tuollaisen jonkun hd tasoisena pistäisi sitten täydentämään kanava paikkaa kahdeksantoista ( 18 ).

 

uskoisin teidän halutessanne myös, saada asiakkaitanne ajatellen hd kavapaikat & rivit peruskanavat 1 -20 kunnolla täyteen ja täydennettyä, sitten 1 - 20 väli olisi kokonaan peruskanava hd täynnä, kun täyttäisitte sen vielä 18.

 

ps: tämä on vahva perustelu ja uudistuksen myötä oleva idea, kannattaa myös meistä monista kaapeleissa olevista asiakkaista täydentää sekin 18 paikka. hd kanavat on lisääntyvät nykyinen muoto ja kun kaikki kaapelit mm tekee muutoksen samaan aikaan, ei jäisi elisaltakaan paikka 18 tyhjäksi.

uudistus: “ 18.5.2021: kanavapaikat muuttuvat kaapeli-tv-verkossa 31.8.2021

kaapelitelevisioverkon kanavapaikat muuttuvat 31.8.2021. jatkossa tv-kanavien teräväpiirtoversiot (hd-kanavat) löytyvät kanavaluettelosta ensimmäisenä. perinteisen kuvanlaadun kanavat (sd-kanavat) siirtyvät teräväpiirtokanavien nykyisille kanavapaikoille.

 

muutos koskee koko suomea ja tapahtuu kaikissa kaapelitelevisioverkoissa yhtä aikaa.”

 

tucaani /häme /lahti.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JJesseJ 24 May 2021, 14:05

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Kiitoksia ehdotuksesta. Viedään se eteenpäin. :) 

Käyttäjätaso 3

elisalle :

 

 

 

voisitte ihan hyvin organisoida & tuoda tv 7 kanavan sd laatuisen 68 -> paikalta lähemmäksi sd laatuisia myös tuossa, syksyisessä uudistuksessa muutoksessa elisan kaapelissa ktv:ssä paikalle 38 ja voisitte sen viereen lisätä ruotsinkielisen himlen tv7 39 kanavalle, samalla kertaa ja samaa syssyyn. näin olisi sd laatuiset paikat 31.8.2021 kanssa täynnä väliltä ( 21 - 40. ), ja sd laatuiset tv7 kanavat lähempänä peruskanavia & pääkanavia.

löytyisi tv7 molemman kieliset kanavat teiltäkin ja vierekkäin, kuten multakin kaapeleilta tarjoavat omillaan, ja lähempää myös tv7 kanavan & himlen tv7 voisitte lisätä lisäksi, koska, kyseisen vuoden aikana 1.6.2020 - 1.3.2021 olette ajatelleet vain maksutv asiakkaita lisänneen heidän paketteihinsa lisää uudistuksia & kanavia lisänä tuli 1.3.2021 elisa kortille lisä kanava v sport hd 263 kanava paikalla mutta kortille kuuluville asiakkaille, himlen tv7 kuuluu peruskanavana myös valikoimiin, että kannattaa ottaa se ja lisätä, 

esimerkiksi telialla ne ovat paikoillaan 45 ja 46 ( sd ) peräkkäin.

 

teiltä ne voisi löytyä paikoilta peräkkäin 38 - 39 ( sd ), ei sen himlen tv7 lisääminen teilläkään niin hankalaa voi olla ettettekö halutessaan saa / voi senkin tarjota asiakkailenne. tuossahan paikka vaihdoksessa se tulisi ja menisi kanssa kätevästi mukaan ja tulisi lähemmäksi sd laatuisena kanavana 21 - 40 välille paikoille : 38 tv7 & himlen tv7 39.

 

tucaani /häme/lahti.

 

Osallistu keskusteluun