Vastattu

Riistakamera asetukset

  • 31 toukokuu 2017
  • 28 kommenttia
  • 30372 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia

Hei.
minäkin olen näiden asioiden kanssa tapellut.
Voisitteko kertoa mitä tietoja minun on laitettava alla olevien kuvien kohtiin jotta saisin homman pelittämään? Minulla on gmailin sähköposti ja entisen saunalahden liittymä. Haluan kameran lähettävän kuvani GPRS:llä sähköpostiini. Sim-kortin pin-koodin kysyntä on otettu pois käytöstä ajat sitten. Kamerani on SG880MK-14mHD.

Mummuassa haluaisin tietää että:

- laitanko SEND EMAIL ADDR- kohtaan sen sähköpostin johon haluan kuvat lähettää(omani), vai tarkoittako SEND lähettävää[i]? sähköpostiosoitetta, eli kameran 'omaa sähköpostiosoitetta'? Laitanko jälkimmäisessä vaihtoehdossa jonkun itse keksityn huuhaa-osoitteen (pitääkö sillä olla olevassa oleva domain-pääte (esim.@elisa.net, @gmail.com jne...), ja täytyykö sen olla operaattorin kanssa sama (@elisa.net), vai voiko se olla ihan joku itsekeksitty kuten vaikka @järvi.com? Jos vastaus on että huuhaa-osoite käy ja sen domain-osoite pitää olla operaattorin kanssa sama, niin täytyykö minulla silloin olla myös operaattorin serveri?
- jos minun tulee laittaa SEND EMAIL ADDR- kohtaan oma gmail-sähköpostiosoitteeni, niin tuleeko minun sitten laittaa g-mailin serveri kohtaan SEND EMAIL SERVER, ja jos näin on, niin mitkä sitten ovat GPRS APN ja portti? (Ohjelma tarjoaa tällöin itse vastaukseksi SEND EMAIL SERVER:stmp.gmail.com, GPRS APN: internet, Portti 465. Onko näihin luottamista? Ei ole kuvia näillä muistaakseni siltikään lähettänyt)
- Mitä tulee SEND EMAIL PASSWORD- kohtaan? tuleeko siihen oman gmailin s-postini salasana, jos laitan SEND EMAIL ADDR-kohtaan gmailin osoitteeni? Vai tuleeko siihen sitten se itsekeksityn huuhaa-postin (kameran oma sähköpostiosoite) huuhaa-salasana, jos olen ylempään kohtaan laittanut sen huuhaa s-postin?
- Tuleeko SEND EMAIL ADDR-kohtaan kameralle luotu oma sähköpostiosoite? Enhän minnä voi postia tyhjästä saada, kai kuvilla joku lähettäjäkin täytyy olla, ihan gmailin ymmärtämisen takia. Täytyykö kameralle luoda oma s-postiosoite joka sitten tuohon laitetaan, tuleeko se laittaa tuohon? Tuleeko tuo 'kameran oma s-postiosoite' olla todellakin oikeasti joku luotu sähköpostiosoite, vai käykö siihen huuhaa soite? Tässä nyt kysyn vähän samaa asiaa toiseen kertaan.
- Mitkä GPRS APN:ät, SEND EMAIL SERVER:it ja portit millekkin edellämainituista sähköpostiosoitteista,joka niistä on oikea (siis sille joka on oikea vaihtoehto, jos mikään, edellisestä kysymyksestä). Laitanko GPRS ACCOUNT- ja GPRS PASSWORD- kohtiin mitään näissä tilanteissa?
- Laitanko salausta, ja mikälaista (3.kuva)?
- Mitä tulee Recive Emailiin?, jos tulee mitään.

Siinä olivat ehkä vähän sekavasti kirjoitetut kysymykseni. Kiitos tulevasta tiedosta.P.S.
Kameran Simkortin liittymä on Saunalahti Tarkka 2G. Ei ole prepaid-liittymä. Gmailin IMAP-tuen olen laittanut päälle.

18.2.2018
Moi
Alla oleviin asetukset riistakameraan, liittymä Mobiililaajakaista Mini.
Kiitos.elisan mini data liitymän asetukset

Osallistu keskusteluun