Vastattu

ZTE 5G MC7010 pätkii päivityksen jälkeen

  • 24 August 2021
  • 1 kommentti
  • 269 katselukerrat

17.8. tuli tekstiviesti, jossa kerrottiin ZTE MC7010 päivityksestä seuraavana yönä.

 

Heti tuon jälkeen en mitään huomannut, mutta netti katkesi seuraavana sunnuntaina 22.8. Sen jälkeen on toiminut vain virrat pois ja sen jälkeen muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.

 

Tänään iltapäivällä jaksoin resetoida laitteen sen alla olevasta nappulasta, joka auttoikin taas n. 3 tunniksi, mutta sen jälkeen yhteys meni taas. Jotain kummallista tuossa on, koska kun yhteys katkeaa, se ei aina katkea kokonaan, vaan IP-osoitteella pystyy toimimaan. Pääsen edelleen tuossa tilanteessa Remote Desktop -yhteyteen Windows-palvelimelle. Lisäksi esim. jos olen aloittanut TV:n CMore-apista ohjelman, niin sen katselu onnistuu ohjelman loppuun asti. Netti ei siis ole kokonaan poikki, vaan ilmeisesti DNS-palvelut.

 

Välillä taas katkeaa kaikki niin, ettei ole mitään yhteyttä. Olisikohan tähän mitään lääkettä? Laite asennettiin kolme viikkoa sitten ja tähän päivitykseen saakka toimi hienosti. Nytkin kun sen päälle saa, niin tulee komeat lukemat n. 250/75, niin kauan kuin jaksaa toimia.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 26 August 2021, 16:49

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @mjalava74 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :relaxed: Ei kuulosta ollenkaan hyvältä, ehdottomasti täytyy lähteä asiaa tarkemmin selvittämään! Olitko ollut tästä jo meidän vikapuolelle yhteydessä? Vaikkapa täältä saa varailtua suoraan soittopyynnön ja näin homma etenee sukkelasti.