Vastattu

Lahjakortti liittymistä

  • 28 April 2021
  • 4 kommenttia
  • 286 katselukerrat

Moikka,

Liittymien vaihdon yhteydessä luvattiin 40 euron lahjakortti/liittymä eli yhteensä 120 euron lahjakortti, kun vaihtaa toiselta operaattorilta Elisalle. Nyt lahjakortti tuli postissa. Mutta se on voimassa vain Elisan myymälöissä??? Ja vain muutaman hassun kuukauden. Miten voi olla, että se ei käy edes Elisan verkkokaupassa? Tuli kyllä kusetettu olo, kun kuka tällaisena aikana roikkuu missään myymälöissä (eikä niitä meilläpäin ole 50 km säteellä) ja niiden valikoimat on todella rajalliset.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 28 April 2021, 11:51

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Kaikki perustuu huijaukseen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Tiiuli ja tervetuloa OmaYhteisöön. :blush:

Ihan totta tuo, että Elisan lahjakortit ovat ainakin toistaiseksi hyödynnettävissä vain myymälöissä. Tarkempaa tietoa Elisan lahjakorteista ja mm. ohjeet saldon tarkastukseen löytyy täältä. Voimassaoloaikaa korteissa on noin 6 kuukautta. 

Olisi todella kannattanut mainita tämä lahjakorttia kaupatessa, että käyttöpaikka on vain myymälät. Ja kyllä sitten mun lahjakortti on juuttunut postiin, koska se menee vanhaksi jo ihan kohta😳

Hei.

Vaihdoin liittymän Dna:lta Elisalle. Vaihdosta luvattiin 50€ lahjakortti S-ryhmälle. Nyt kun liittymä ollu 2 kuukautta auki niin postista tuli 50€lahjakortti S-ryhmälle.

Eli ei Elisa kyllä ton asian suhteen kuseta.. Itselläni ollu pelkästään positiivista sanottavaa Elisasta