Luukku.com sähköposti

  • 2 kesäkuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 18293 katselukerrat

Miten laitetaan Iphone puhelimeen luukku.com sähköposti, että voisi lukea siitä sähköpostit?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Miten toisen firman tuottaman palvelun toimivuus jenkkipuhelimessa liittyy aiheeseen "Ajankohtaista (Elisan) palstalla"?

Ohjeita aiheesta vaikkapa alkaen tuolta ja tuolta:
http://www.luukku.com/luukku?item=customerservice&op=ext-mail-clients-nologin

"Luukku-sähköpostia voi lukea melkein millä tahansa postiohjelmalla, jos olet hankkinut lisävarusteena Luukku Plus -paketin tai käytät MTV3 Internet-liittymää."
Kysyin toisen henkilön puolesta, koska hänellä on puhelimessa Saunalahden liittymä ja kokeiltiin luukun ohjeista löytää oikeat asetukset, eikä saatu toimimaan. Luukun asiakaspalvelussa ei tiedetty miten ne laitetaan, joten kysyin täältä, jos jollakin olisi tietoa tästä. Tämä kysymys on tietenkin mennyt väärälle osastolle...
Käyttäjätaso 7
Ihan ensimmäisenä, ennen kuin pohditaan niitä asetuksia, niin onko tällä toisella henkilöllä todellakin käytössä Luukku Plus tai MTV3 nettiliittymä, jotta sen spostin voi ylipäätään saada toimimaan jollain sähköpostiohjelmalla?

Ja toinen ratakisko: onko ongelma siis a) mitkä on oikeat asetukset (palvelimet yms), vai b) miten ne laitetaan iphoneen (/iphonen oletussähköpostiohjelmaan?)?
Hänellä on Luukku Plus käytössä, etsittiin oikeita asetuksia ja osattiin kyllä laittaa ne Iphoneen, mutta ilmeisesti jokin palvelinasetus ei ollut oikea.

http://www.luukku.com/luukku?item=instructions&op=display-nologin&num=4811948

http://www.kolumbus.fi/seanhype/friskatag/oe/cgi_luukku_fi.html

Huomasin tässä linkissä nyt, että olisi varmaan pitänyt laittaa smtp:n palvelin smtp.saunalahti.fi (imap-124.luukku.com, smtp.saunalahti.fi).
Käyttäjätaso 7


Huomasin tässä linkissä nyt, että olisi varmaan pitänyt laittaa smtp:n palvelin smtp.saunalahti.fi (imap-124.luukku.com, smtp.saunalahti.fi).


Hmmmm..

Eipä taida Elisalla enää tuommoista smtp.saunalahti.fi palvelinta olla.

http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkopostin-asetukset/
Kiitos vinkistä, sieltä löytyy ne ajankohtaiset palvelintiedot, pitää neuvoa jatkossa noiden mukaan.

Osallistu keskusteluun