Vastattu

Sähköpostipalvelun hinta tuplaantunut


osaako kukaan kertoa miksi sähköpostipalvelun hinta on vaan noussut ilman mitään ilmoitusta tai syytä? aikaisemmin 2 kk lasku on ollut 5,80€, sitten yhtäkkiä 4.4.2023 lasku on ollut 7,89€ ja nyt se on hurjat 9,98€. tällasta hintaa en kyllä tahdo edes maksaa, tuo sähköposti on nippanappa edes elossa ja spämmibottien runtelema mutta pakko sitä on ylläpitää kun on kiinni sen verran useassa paikassa etten tahdo ottaa pois. en vaan ymmärrä miksi ennen ilmainen sähköposti on nyt liki 10 euroa per kaksi kuukautta, ja tuleeko tuo pysymään tollaisena? meinaa sitten kyllä lähtee se sposti alta, ei ole tuon hinnan arvoinen.


EDIT: 6.6.2023 // Muokattu otsikkoa - ilponen

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anspandeemus 7 June 2023, 11:02

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

noniin hei tuolla sivussa näkyykin toinen ketju missä tulee esiin syy miksi tuo hinta on noussut. jatketaan sitten sillä kysymyksellä tuleeko tuo hinta pysymään tuollaisena..?

päivityksenä vielä lisään että olen aloittanut prosessin ottaa tuo sposti pois käytöstä, toki jos tässä on jokin tapa tehdä osoitteesta ilmainen voi se jäädä vielä nurkkiin pyörimään, mutta senttiäkään siitä en aio enää maksaa.

jatketaan yksinkeskustelua vielä viestin verran! keskeytin tuon palvelun ja oikein kauniisti elisa kertoo kuinka mun pitää nähtävästi vielä mennä ja maksaa tuo 10 euroa vaikka osoite sulkeutuu heti eräpäivän jälkeen.

 

kiitos elisa, tämä on jo 3 negatiivinen asia minkä olette mun elämässä aiheuttanut.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Elisan sähköpostipalvelu on uudistunut ja sen myötä myös palvelun hinnoittelu on muuttunut ja nykyisillään kuukausimaksullinen palvelu. Lisätietoa todellakin löytyy  mm. tästä ketjusta:  Linkki

 

Tervetuloa OmaYhteisöön @nakkivene23 !  😊

Osallistu keskusteluun