Vastattu

Laitteeseen Honor 10 tulee toistuvasti ilmoitus "Suojaus on poissa käytöstä"

  • 22 April 2021
  • 1 kommentti
  • 766 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Laitteeseen Honor10 tulee toistuvasti ilmoitus "Suojaus on poissa käytöstä. 

Turvapaketti ei voi suojata laitettasi, koska sen suorittaminen taustalla on estetty. Tarkista laitteesi virranhallinta-asetukset, jotta Turvapaketti voi suojata laitettasi.”

 

Asetuksissa Suorituskykytila on käytössä (ei virransäästötila) ja Turvapaketti  käynnistysasetus = Hallitse manuaalisesti. Mitä tälle nyt voi tehdä? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 23 April 2021, 13:56

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Mjvm ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:  Kurja kuulla, että Turvapaketin kanssa on nyt ilmennyt ongelmia. :disappointed_relieved:

Turvapaketin ja monien muiden virussuojaohjelmien kanssa on usein haasteita erityisesti Huawein puhelimilla (koskee myös siis Honor -malleja). Huaweilla on oma versio Androidista käytössä minkä lisäksi sekä Huawei että Honor -puhelimien virransäästöominaisuudet ovat hyvin aggressiivisia mikä aiheuttaa erityisesti taustalla pyöriville ohjelmille sekä ohjelmien ilmoituksille (push notifications) ongelmia. Näiden Huawein ja Honorin Android -laitteiden virranhallinnan aktiivisten ominaisuuksien johdosta Turvapaketti -sovellus saatetaan lopettaa pois taustalta akun käyttöiän pidentämiseksi ellei sovelluksen asetuksiin ja käyttöjärjestelmälupiin tee muutoksia. F-Securelta joka on tehnyt Turvapaketin yhteistyössä Elisan kanssa ollaan kerrottu että Huawei on rakentanut tuon virranhallintansa laitteisiinsa sillä tavalla että ulkopuolisilla ohjelmilla ei ole lähtökohtaisesti oikeuksia kumota sen oikeuksia, mikä on tehnyt haasteita virussuojien kehittämiseen. :confused: Lähinnä taustoittaakseni vähän että miksi juuri Huawei ja Honor -puhelimilla näitä haasteita usein on.

Jos et kokeillut sitä jo, voit aina kokeilla asentaa sovelluksen uudelleen (jos ongelma alkoi nyt ihan yhtäkkiä). :thumbsup_tone2:

Tämän lisäksi Huawei ja Honor -puhelimista pitäisi löyty asetuksissa kohta, missä lisätään sovellukset jotka saavat olla päällä kun puhelinta ei käytetä. Kokeile etsiä se asetuspolusta Asetukset > Akku > Sulje, kun näyttö lukitaan > ota täppä pois Turvapaketista. Toinen asetuspolku mistä tuo voi mahdollisesti löytyä on Asetukset > Lisäasetukset > Akun hallinta > Suojatut sovellukset > etsi Turvapaketti luettelosta ja käännä kytkin Käytössä -asentoon. Versiosta riippuen nämä asetukset voivat löytyä hieman eri paikoista tai eri nimillä. 

Myös "ultravirransäästö" -tila voi sulkea Turvapaketin pois taustalta. :thinking:


Samasta aiheesta oli juttua tässä OmaYhteisön keskustelussa, minkä lisäksi F-Securen omilta tukifoorumeilta löytyi keskustelua samaisesta aiheesta F-Securen vastaavan tuotteen osalta täällä ja täällä. F-Securella on myös tukiartikkeli asiaan liittyen, mikä kannattaa ehdottomasti vilkaista! :thumbsup_tone2: