Arvostele Elisa Viihteen alkuperäissarja Kaikki synnit ja voita Samsung Galaxy Tab S4 -tabletti!

  • 11 huhtikuu 2019
  • 33 kommenttia
  • 6955 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1748 kommenttia

Elisa Viihteen henkeäsalpaava Pohjois-Pohjanmaalle sijoittuva rikossarja Kaikki synnit sai ensi-iltansa Elisa Viihde Aitiossa perjantaina 5.4.2019! Nyt on siis oiva tilaisuus käpertyä sohvan nurkkaan ja uppoutua sarjaan. Lisätietoja sarjasta: elisa.fi/kaikkisynnit Kerro meille, miltä sarja vaikuttaa kirjoittamalla arvostelu sarjasta tähän keskusteluun ja voit voittaa Samsung Galaxy Tab S4 10.5 4G -tabletin (arvo 606€)!

Näin osallistut kilpailuun

  • Katso uuden Kaikki synnit -sarjan ensimmäiset jaksot Elisa Viihteen Aitiosta
  • Kirjoita tai tee YouTube-videoarvostelu ensivaikutelmistasi
  • Lähetä arvostelusi kommenttina tähän keskusteluun viimeistään maanantaina 29.4.2019 ja olet mukana kisassa!
Valitsemme yhden voittajan kaikista maanantaihin 29.4 mennessä Kaikki synnit -arvostelun OmaYhteisöön lähettäneistä. Voittaja julkistetaan tässä keskustelussa tiistaina 30.4.2019. Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan Kaikki synnit löytyy Aitio-ohjelmakirjastosta. Etkö vielä ole Aition tilaaja? Voit nyt tilata Aition kuukaudeksi maksutta ja tutustua uutuussarjaan! Ei määräaikaisuutta, joten kokeileminen on helppoa. Kilpailun säännötKaikkien 11.4.-29.4.2019 klo 23.59 OmaYhteisön (http://yhteiso.elisa.fi) keskustelussa kilpailuun osallistuneista valitaan yksi Samsung Galaxy Tab S4 10.5 4G -tabletin voittaja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta OmaYhteisön yksityisviestillä 30.4.2019. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös OmaYhteisön kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 2.5.2019, arvotaan tilalle uusi voittaja 3.5.2019. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n konserniyhtiöiden henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista kilpailuun osallistujien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita kilpailuun osallistuneiden OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

33 kommenttia

Mielenkiintoinen ja varmaan hyvinkin totuuden mukainen sarja.
Hyvin jäi koukkuun eli todella hyvä ja toden mukainen sarja. 👍😊
Hyvä sarja
Ihana sarja ja omalle kotipaikkakunnalle kun tapahtumat sijoittuu niin on vielä mielenkiintoisempaa katsoa.
Erinomainen sarja joka voisi vaikka perustua todellisuuteen.
Katsoin ensimmäisen jakson ja siihen loput perään. Aamulla hiukka väsytti töihin lähteä 2 tunnin yöunilla 😃 hyvin toteutettu ja koukuttava oli. Tykkäsin maisemista koska Pohjanmaa. Seuraavaa kautta odotellessa 😎
Vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyy katsella lisää
Minulla on usein kova ennakkoasenne kotimaista viihdettä kohtaan, mutta nyt täytyy sanoa että Kaikki synnit veti sanattomaksi -hyvällä tavalla. Rankkoja aiheita, mutta niitä lähestytään enemmän psykologiselta kannalta, ei mässäillen. Ajatuksia herättävä, koukuttava, jännittävä, laadukas.. nämä kuvaukset tulevat ensimmäisenä mieleen. Lisäksi näyttelijätyö on erinomaista, ihana nähdä kasvoja joita ei ihan joka käänteessä joka kanavalla näe. Pidin myös kuvaustyylistä, kauniit värit ja maisemat. Suosittelen!
O.K.
Mielenkiintoinen sarja. hyvin tyotiin esille ajankohtaisia asioita Oulun seudulta.
Syyllinen pysyi pimennossa hyvin loppuun asti!
Odotan jo kovasti uusia jaksoja 🙂
Todella hyvä sarja. Katsoin kahden pysähdyksen taktiikalla. Uskottavat näyttelijät.
Ei huono.
Käyttäjätaso 2
Hyvä sarja. Erinomaiset näyttelijät.
Erinomaisesti kuvattu lestadiolaisuutta, itsekin lapsuudessa ja nuoruudessa lestadiolaisten kanssa paljon tekemisissä olleena tuntui kuin eläisi siinä sarjassa.
Käyttäjätaso 2
Kiinnostava ensimmäisen jakson perusteella.
Totuuden mukainen lestadiolaisuudesta pahimmillaan.
Itselläni ei hirveästi aikaa katsoa sarjoja.
Hienoa että panostetaan kotimaisiin ja laadukkaisiin sarjoihin. Hyvä sarja kuten muutkin Elisan kotimaiset jännitys sarjat.
🤩
Hyvä sarjana, mutta ihan sairasta koko lestaadius muuten.
Tulihan tuota katseltua. Näyttelijätyö oli hyvää tasoa, mutta ei oikein tuo juoni ja muu leikkaus/ohjaus hirveästi hurraa huutoja aiheuttanut. Maisemat oli hienot, mutta ehkä niitä oli korostettu samoilla tehokeinoilla (kuvaus ilmasta) hieman liikaa. Tarina oli keksimällä keksityn oloinen ja ei ainakaan minuun uponnut. Ei ajankäyttö ihan hukkaan tuota katsellessa mennyt, mutta parempaakin on nähty.
Todenmukaisesti tehty oikeasta elämästä, hyvä oli. Jäin koukkuun, uutta kautta odotellessa ☺️
Hyvä sarja, tykkäsin! Oli pakko katsoa kaikki jaksot heti, koukutti sen verran. Päähenkilöt ehkä normaalista poikkeavia, mutta kuitenkin aidon tuntuisia joihin pystyi myös samaistumaan joissain tilanteissa. Ei ollut missään kohtaa ennalta-arvattava ja jännitys säilyi hyvin kauden loppuun saakka. Jään odottamaan seuraavaa kautta!
Realistinen ja hyvin toteutettu sarja.
Vastaavanlaisia toiveissa jatkossakin.
Käyttäjätaso 3
Aluksi olin vähän häkeltynyt, että onko hyvä vai ei, ainakin hyvin erilainen. Parinkymmenen minsan jälkeen olin jo ihan koukussa, mielenkiintoinen tarina, onnistuneet näyttelijä valinnat, erittäin hyvä, sopiva taustamusiikki useammassa kohtauksessa.
Aidon tuntuinen, kunnon jännitysdraama, joka vie mennessään. Mielestäni myös ohjaus /kameroiden kuvakulmat ovat onnistuneet hyvin tässä ja tämän tyyppiselle sarjalle on varmasti enemmänkin kysyntää. Maria Sid sopii rooliinsa tosi hyvin, eikä muistakaan rooleista pahaa sanottavaa.. Suosittelen sarjaa 🙂
Ihan ok, katson kyllä, mutta ei mikään lemppari kuitenkaan, ei mikään "pakko katsoa heti".
Hyvä kotimainen dekkari! Tykkäsin ja mielelläni useammankin kauden katsoisin 🙂
Sarja oli tosi koukuttava ja mielenkiintoinen. Ja kotipaikkakunnalla kuvattu niin vielä mielenkiintoisempi. Toista kautta odotellessa.