Arvostele Elisa Viihteen alkuperäissarja Kaikki synnit ja voita Samsung Galaxy Tab S4 -tabletti!

  • 11 huhtikuu 2019
  • 33 kommenttia
  • 5431 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

33 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Koukuttava sarja kaikki jaksot meni yhteen putkeen katsoessani
Käyttäjätaso 1
Katsoin ensimmäisen ja sitten oli pakko katsoa muutkin jaksot. hyvä sarja
Alku oli jotenkin kömpelö, mutta tarina ja henkilöhahmot veivät mukanaan. Musiikki oli monin paikoin täysin epäonnistunut, ihmeellistä piinaavaa pimputusta ihan normitilanteissa. Loppuratkaisu oli epäuskottava.
Oli kyllä koukuttava sarja, tykkäsin kovasti. Jouduttiin katsomaan kaikki jaksot heti putkeen, ei voinut jättää katsomasta yhtään jaksoa. Toivottavasti pian tulee toinen kausi.👍:)
Mielenkiintoinen sarja jossa oli monta monta teemaa, mm. uskonto, seksuaalinen suuntautuminen, rasismi, parisuhdeväkivalta. Juoni toimi kokonaisuutena, eivätkä mitkään asiat tuntuneet irralliselle. Jännitys loppuratkaisun osalta myös säilyi loppumetreille asti. Oliko sitten kaikki realistista? No ei välttämättä, mutta ainakin realistisempaa kuin isossa osassa Hollywood-tuotantoa. Pientä kotikutoisuuden tuntua oli paikoin - en osaa oikein tarkemmin sanoa, mistä tuo tunne tuli - mutta ei kuitenkaan mitään, mikä olisi isommin häirinnyt. Oli mukava katsoa erilaisissa maisemissa kuvattua sarjaa, etenkin kun kyseessä on oma kotiseutu, ja ainakin itse jään odottamaan seuraavaa tuotantokautta. Ehkä siinä voisi olla vielä enemmän jaksojakin.
Sarja todella koukuttava, pidin kovasti. Katselin kaikki jaksot heti putkeen.
En ole vielä katsonut tätä sarjaa, mutta trailerin perusteella on erittäin mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava. Täytyy varmasti alkaa tätä katsomaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kilpailu on nyt päättynyt ja voittajaksi valittiin @Yuuzo

Onnea voittajalle!