OMAYHTEISÖN SYNTTÄRIT

OmaYhteisö 10 vuotta – osallistu arvontaan ja voita 100 euron lahjakortti!

OmaYhteisö 10 vuotta – osallistu arvontaan ja voita 100 euron lahjakortti!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1981 kommenttia

:blue_heart: Kokoonnumme juhlimaan OmaYhteisön 10-vuotisjuhlia :blue_heart:

OmaYhteisössä on autettu asiakkaita, juteltu Elisan tuotteista ja palveluista sekä jaettu ideoita Elisan palveluihin liittyen jo 10 vuoden ajan :tada: Elisan ja Saunalahden Palstat uudistuivat vuonna 2012 ja olemme aloittaneet tämän ajanlaskun siitä. Onnea OmaYhteisö!


OmaYhteisön synttäreitä vietettiin viimeksi pari vuotta sitten. Nyt - pyöreiden kunniaksi - päätimme palata tämän tradition äärelle samalla hieman vanhoja muistellen! :birthday::balloon:

Vuoden 2012 jälkeen OmaYhteisöön on…

:thought_balloon: avattu yli 46 000 uutta keskustelua

:speech_left:  kirjoitettu yli 300 000 kommenttia

:thumbsup_tone1: tykätty yli 65000 kommentista


Katsotuimman sisällön palkinnon nappaa ehdottomasti OmaYhteisön laitesaatavuusketjut - näitä on ollut vuosien varrella niin iPhone-puhelimista kuin Sony PlayStation 5 ja Xbox-konsoleista.

Aiheiden osalta aktiivisinta keskustelu on ollut Elisa Viihteen ja Mobiililaajakaistojen ympärillä. Ylivoimaisesti eniten kommentteja on kerännyt alkuperäinen Sanapeli

Synttäreiden kunniaksi päätimme keksiä pientä kivaa, nimittäin:

 

:tada:  OSALLISTU SYNTTÄRIARVONTAAN :tada:

  • Mistä juttelisimme seuraavien kymmenen vuoden ajan? Osallistu keskusteluun ja kerro, mistä haluaisit kuulla OmaYhteisössä? :speech_balloon::ear: Keskusteluun osallistuneiden kesken arvomme kaksi 100 euron lahjakorttia Elisan verkkokauppaan.

 

Arvonnan säännöt 

Kaikista 24.3.2022 - 10.4.2022 klo 23.59 OmaYhteisön keskusteluun (https://yhteiso.elisa.fi/) kisaan osallistuneista valitaan voittajat (2 kpl), jotka voittavat palkinnoksi 100 euron lahjakortin Elisan verkkokauppaan. Kisaosallistumisen tulee vastata kysymykseen ”Mistä haluaisit kuulla OmaYhteisössä?”. 
 

Kilpailun voittajat valitaan 12.4.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Mikäli voittajiksi valitut käyttäjät ovat lisänneet puhelinnumeronsa OmaYhteisön profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajia ei tavoiteta viimeistään 19.4.2022, valitaan tilalle uusi voittaja/uudet voittajat 20.4.2022. 
 
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. 

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti.  

Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa. 
 
Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.  

 


198 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Varmasti samoista aiheista kun nytkin eli liittymistä (puhelin ja netti), Elisa Viihde -palveluista ja muistakin palveluista yleisesti tottakai🤗

 

Toki olisi kiva jutella esimerkiksi tulevista laitteista ja esineiden internetistäkin jollei siitä ole jo juteltu täällä, matkapuhelinverkkoja unohtamatta sekä verkkotekniikoista (4G, 5G ja tuleva 6G).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Pitäisi jatkossa keskustella tiedonsiirron uusista mahdollisuuksista ja uusien henkilökohtaisten laitteiden ominaisuuksi ja hyödyistä. Keskustelu Elisa Viihteen kaltaisista vapaa-ajan viettopalveluista olisi myös tarpeen. Asiakkaita pitäisi osallistuttaa arvonnoilla ja kokeilumahdollisuudella.

Jatketaan vain samaan tapaan

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Itseäni eniten kiinnostaa kiinteän laajakaistan kehittäminen ja mm. nykyisten tekniikoiden parantaminen (DOSCIS 4.0, G.FAST ym.), “aitoa” kuitua unohtamatta (ennen kuin tulee niskaan:).

Käyttäjätaso 1

Vinkkejä puhelimen sujuvaan käyttöön. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki

Tulin vain osallistumaan lahjakortin arvontaan...

Käyttäjätaso 3

Uusista palveluista, pitkäaikaisten asiakkaiden eduista, kehityksestä ja ajankohtaista asiaa.

Käyttäjätaso 5

Voitaisiin keskustella kohtuullisista nettinopeuksista, niiden tarpeesta ja hinnasta.

Käyttäjätaso 7

Voitaisiin keskustella kohtuullisista nettinopeuksista, niiden tarpeesta ja hinnasta.

Juuri näin.

Nykyään markkinoidaan maksiminopeuksia , mutta asiakkaille tärkeämpää olisi ne taatut miniminopeudet. Sellaisista parannuksista haluaisin kuulla ja FWA-liittymistä.

Käyttäjätaso 2

Kaipaan edelleenkin itse koottua kaapeli-tv-kanavapaketointia.. Nyt saa valmiita paketteja, joissa monet ovat mainosrahoitteisia hömppäkanavia. Ei se ole oikeaa asiakastarjontaa. SD-tekniikan voisi jo unohtaa ja käyttää pelkkää HD-tekniikkaa Dolby 5.1-äänellä. Tekniikka kyllä antaa tähän mahdollisuuden. Arte-kanava menettää loistolaatunsa primitiivisellä SD-tekniikalla. Ja kaipaan edelleenkin Stingrayn dJazz kanavaa.

5g, miten toimii Lapissa vaelluksella

Käyttäjätaso 2

Saimme lähistölle uuden tukiasematornin, jossa on Elisan ja Telian 5G-lähettimet.
Elisa myy jopa 600 Mbps ja antaa alle puolet. Telia myy 300 Mbps ja antaa yli sen vakiona.
Ensimmäisen kerran koen nyt Telialta saavani sitä, mitä myydään eikä huijata hypoteettisilla arvoilla. Hinnat eivät vielä ole kohtuullisia eikä kilpailtuja, koska eroja ei juuri ole. Kapasiteetit saattavat vähitellen laskea, kun käyttäjämäärät lisääntyvät.

 

Uusista tuotteista ja palveluista

Hyvin on apua saanut tarvittaessa. Hyödylliset vinkit kiinnostaa aina.

Käyttäjätaso 1

Palvelujen kehittämistä mahdollisimman monipuoliseksi kaikkien asiakkaiden tarpeisiin. 

Liittymänopeuksista olisi mukava saada jotain muutakin kuin markkinoinnin tietoa, asun alueella jossa, ei ole enää mitään kiinteää yhteyttä vaan kaikki on mobiilissa, melkein 5G alue muttei ihan ja kaistan leveys ( ?) ei riitä silloin kun kaikki muutkin no verkossa. Mulla on olllut Telia, DNA ja Elisan 100 ja 300 liittymät, yhtä kaikki pahimmillaan nopeudet alle 5 ja parhaillaan (juuri nyt) 22/16. Kun maksat Bemarista joka kuukausi ja kuitenkin ajat aina vaan sillä vanhalla Ladalla...

Käyttäjätaso 2

Uusista palveluista ja pitkäaikaisten asiakkaiden eduista voisi keskustella. Ja kilpailuja voisi järjestää useammin 🙂👍

Nettiliittymistä ja niiden tehokkuudesta sekä yhteyden tasalaatuisuudesta. 

Laitevertailuja, uutuustuotteita ja -palveluita. 

Käyttäjätaso 2

5G verkkotekniikoista, verkon laajennuksista, laitteista ja liittymistä. Valokuidusta ja sen saatavuuden parantamisesta ja hinnasta.

Käyttäjätaso 1

Hyödyllistä olisi keskustella, uusista palveluista, niihin liittyvistä Elisan tarjoamista kustannustehokkaista laite vaihtoehdoista ja palveluiden mahdollisuuksista ("hyvä tietää”, nippelitiedoista, esim. kapasiteeteista, akunkestoista...) 🤷🏻‍♂️

#UudetPalvelut #UusiTekniikka 

Nettinopeus ja sen pysyminen vakaana ja riittävänä

Jutellaan halvemmista hinnoista.

Uusista eduista pitkäaikaisille asiakkaille 😊 Ja liittymät voisivat olla edullisimpia  

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Voitaisiin keskustella kohtuullisista nettinopeuksista, niiden tarpeesta ja hinnasta.

Juuri näin.

Nykyään markkinoidaan maksiminopeuksia , mutta asiakkaille tärkeämpää olisi ne taatut miniminopeudet.

Seniori kansaa auttaa näissä Enter ry joilla on myös Youtubessa video tästä

Osallistu keskusteluun