OMAYHTEISÖN KUUKAUSIKIRJE

OmaYhteisön kuukausikirje joulukuussa 2020

  • 3 December 2020
  • 0 kommenttia
  • 947 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 2171 kommenttia

:musical_score:Joulu on taasjoulu on taaskattilat täynnä puuroo..:mrs_claus_tone1::gift::coffee:

Joulukuu on taas täällä, niin se tämä vuosi 2020:kin näyttää ennen pitkää loppuvan! Vaikka sitä ei ehkä olisi uskonut :sweat_smile:

 

:evergreen_tree::gift:Aloitimme joulunvieton täällä OmaYhteisössä perinteisen joulukisan voimin. Joulukisassa voit toivoa itsellesi (tai läheiselle) joululahjaksi mitä vaan Elisan verkkokaupan valikoimasta:joystick::scooter::electric_plug::bulb::iphone::desktop:  Tämän lisäksi 10 onnekasta saa joululahjaksi LG Soundbar 360 Bluetooth -kaiuttimen :loudspeaker::notes:  Klikkaa tästä osallistumaan, mutta muista, mitä luovemmat perustelut, sen parempi mahdolisuus sinulla on voittoon! :projector::book::notes:

Joulukuu on muutenkin hienoa aikaa, sillä Elisa Viihde Viaplay on viimein täällä. Yhdistimme voimamme Nordic Entertainment Groupin (NENT Group) kanssa ja tämän myötä Elisa Viihteen Aitio ja Viaplay yhdistyIvät Suomessa ainutlaatuiseksi suoratoistopalveluksi Elisa Viihde Viaplayksi 3.12.2020:tv: Mikäli sinulla on Elisa Viihde Viaplay tilattuna, mutta ei aktivoituna, kurkkaa ohje täältä.

 

Marraskuussa OmaYhteisössä eniten puhuttivat iPhone12 -puhelimet ja niiden saatavuudet - täällä ja täällä. Uusi Playstation 5 ja sen saatavuus myös keräsi paljon kommentteja tänne. Toivotaan, että erityisesti puhelimiaan odottavat saavat pakettinsa pikaisesti. Pleikkareiden osalta seuraavien erien odottelu jatkuukin harmiksemme ensi vuoden puolelle. :joystick:

 

Näissä kuvissa ja tunnelmissa on hyvä alkaa paketoida vuotta 2020 kasaan. OmaYhteisön ylläpitotontut kiittävät kaikkia OmaYhteisön jäseniä huikeasta vuodesta - tehdään vuodesta 2021 vielä parempi :relaxed:

 


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun