KUUKAUSIKIRJE

OmaYhteisön kuukausikirje marraskuussa 2020

  • 4 November 2020
  • 0 kommenttia
  • 1164 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 262 kommenttia

Moikka OmaYhteisö! 

Mitä kuuluu? Halloweenit on juhlittu :jack_o_lantern: ja pian voimmekin juhlistaa vuoden harmainta päivää. :wink:

Lokakuussa saimme ensimmäiset uudet :green_apple: iPhonet :green_apple: ennakkomyyntiin. Viestintää ennakkoon tilatuista laitteista teemme marraskuun aikana. Tiedot toimitusajoista löydät mallien iPhone 12 ja iPhone 12 Pro virallisesta tiedotus- ja odotusketjusta.

Mobiilireitittimet ovat myös herättäneet paljon keskustelua. Lokakuussa ohjelmistopäivityksiä on saatu useammalla mobiilireitittimelle. Näistä päivityksistä tiedotamme tekstiviesteillä laitteen ostaneita asiakkaitamme, ja löydät kaikki päivitykset myös kootusti mobiilireitittimien ohjelmistopäivitysten listalta.

Lokakuussa vietimme Euroopan kyberturvallisuuskuukautta. TOP5 usein kysytyt kysymykset huijausviesteistä, kalasteluyrityksistä ja tietoturvasta löydät täältä.

:loudspeaker:Elisa Viihde Viaplay on pian täällä! Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät torstaina 3.12.2020. Tärkeimmät  tiedot muutoksesta ja Viaplay-tunnuksista, mistä, miten ja milloin saat ne, löydät @Suvi postauksesta Elisa Viihde Viaplay.

Mitäs sieltä Viaplaysta/Aitiosta kannattaa katsella? Kerro meille oma leffa- tai sarjavinkkisi Viaplayn tai vielä marraskuussa olemassa olevan Aition valikoimista!

 


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun