OMAYHTEISÖN KUUKAUSIKIRJE

OmaYhteisön kuukausikirje syyskuussa 2020

  • 2 September 2020
  • 6 kommenttia
  • 2184 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 2123 kommenttia

 :maple_leaf::fallen_leaf: Hyvää syyskuuta OmaYhteisö :fallen_leaf::maple_leaf:

Niin se vaan kesä oli ja meni! Nyt voidaankin nauttia syksystä ja siirtyä joulun odotukseen. Itselläni on ensimmäiset joululahjat jo hankittunakin :gift:

 

Elokuussa yhteisön ylivoimaisesti puhutuin aihe oli Elisa Viihteen vikatilanne. Tämän lisäksi olemme jakaneet ohjeita Burrel-riistakameroiden käyttöön, vinkkejä sähköpotkulautojen itsehuoltoon ja @freesoul kutsui teidät testaamaan OmaElisaa Amazon Alexassa.

 

Meillä OmaYhteisön ylläpidossa on vakaa toive kehittää OmaYhteisön toimintaa siten, että tästä olisi mahdollisimman paljon teille hyötyä ja ehkä jopa iloa! Tämän myötä yhä useammassa keskustelussa on “Onko tästä hyötyä”-äänestys. Oletko käyttänyt sitä?

 

Samalla kun selvittelemme mikä sisältö on hyödyllistä, haluamme toki tietää myös, mikä teitä kiinnostaa. Sitä varten kyselemme varmaankin välillä vähän taustatietoja ja aloitankin nyt ensimmäisenä kysymällä, mikä puhelin sinulla on käytössäsi?

Mikä puhelin sinulla on käytössäsi?


6 kommenttia

Elisa viihde kyllä aiheuttaa jänniä tilanteita säännöllisesti. Milloin ei YLE areenassa toistu edeltävänä päivänä julkaistut ohjelmat ja milloin mitäkin. Vähän niin kuin vanha auto, vuotaa öljyä eikä sisustakaan ole mintissä mutta ajaa asiansa.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +4

Microsoft Lumia 435, miksi vaihtaa hyvin toimivaa puhelinta….? :sunglasses:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Microsoft Lumia 435, miksi vaihtaa hyvin toimivaa puhelinta….? :sunglasses:

Minulla oli käytössäni Lumia 920 vielä pitkälle vuoteen 2015 - oli kyllä erittäin hyvä puhelin, ei voi muuta todeta siitä :iphone:

Microsoft Lumia 435, miksi vaihtaa hyvin toimivaa puhelinta….? :sunglasses:

Mulla on 950XL kamerakäytössä vielä satunnaisesti, ostin aikoinaan

edukkaasti jostain Black Friday -tarjouksesta.

Onhan se hyvä saada jonkin riistakameran käyttöohjeita.

Olisipa kameran valintaohjeitakin. Kaikki kamerat kuvaavat ruokintapaikalla viipyileviä eläimiä, mutta kameroita käytetään yksityisen tienkin valvontaakin.  Silloin on tärkeää kameran reagointinopeus säässä kuin säässä ja varsinkin se ettei kamera kuvaa oksien liikkeitä vaan isompia kohteita. Jopa autojen rekisterinumerotkin saattavat kiinnostaa.

 

 

Motorola Moto G7, ei hidastumista päivityksillä, joten miksi vaihtaa toimiva luuri?! 

Osallistu keskusteluun