OMAYHTEISÖN KUUKAUSIKIRJE

OmaYhteisön kuukausikirje tammikuussa 2021

  • 4 January 2021
  • 4 kommenttia
  • 921 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 267 kommenttia

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2021 OmaYhteisö! :tada:  Toivottavasti vuosi on lähtenyt mukavasti liikkeelle.:hugging: Itsellä uusivuosi sujui rauhallisesti hyvästä ruuasta nauttien. Viikonloppuna maahan satanut lumipeite piristää mieltä myös kummasti.:snowman::snowflake:

Mitä tapahtui joulukuussa?:spy_tone1:

  • Joulukuussa OmaYhteisössä jaettiin joululahjatoiveita perinteisen OmaYhteisön joulukisan merkeissä. Tänä vuonna pääpalkinnon, eli toivelahjan voitti @Pikemarianne :computer:. Pikemariannen toivoma Acer Swift 3-tietokone oli ehtinyt loppua kisan aikana, joten palkinnoksi vaihdettiin Acer Swift 5 SF514-54GT-57S6 -tietokone. Tämän lisäksi kymmenen onnekasta voitti LG Sound 360 Bluetooth -kaiuttimet, ne menivät seuraaville osallistujille: @Pikku Mai@Iituli@Laukaz@rianne@mirkunen@LeonM@Heliisa@LadyDay@JussiKookoo@Mertsi60. Iso kiitos vielä kaikille kisaan osallistuneille ja onnea voittajille! :sparkling_heart:
  • Oletko jo ottanut OmaElisa-sovelluksessa laskuilmoitukset käyttöön?:calling: Joulukuussa kaikille OmaElisa-sovelluksen Android- ja iOS -käyttäjille tuli mahdolliseksi aktivoida ilmoitukset uudesta laskusta käyttöön. Sovellus ilmoittaa halutessasi sinulle, kun olet saanut uuden laskun. Jos et ole vielä ottanut ilmoitusta uudesta laskusta käyttöön, voit tehdä sen OmaElisa-sovelluksen asetuksista. Mahdolliset havainnot tai kysymykset sovelluksen laskuilmoituksista voi esittää aiheelle tarkoitettuun keskusteluun:speech_balloon:
  • Aktiivinen keskustelu iPhone 12 ja PlayStation 5 -laitteiden saatavuudesta jatkui joulukuussa. Päivitämme keskusteluihin ajankohtaisen tiedon laitteiden saatavuustilanteesta.:writing_hand:

Haluaisimme kuulla teiltä, mitä mieltä olette kuukausittain julkaistusta OmaYhteisön kuukausikirjeestä? Olemme pyrkineet nostamaan näissä kirjeissä esiin edellisen kuukauden tärpit. Näin alkaneen vuoden kunniaksi olemme miettineet @Suvi:n ja @freesoul:n kanssa, voisimmeko jollain tavalla uudistaa kuukausikirjeiden konseptia. Mikä teidän mielestä olisi toimivin tapa kirjeen julkaisuun? Oletteko löytäneet kirjeen täältä OmaYhteisöstä vaivattomasti vai kaipaisitteko kirjeestä jonkinlaista ilmoitusta esimerkiksi sähköpostilla? Myös kuukausikirjeen sisällöstä otetaan mieluusti ajatuksia vastaan.:ear_tone1::relaxed:

 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 1

Itse käyn lukemassa kirjeen, kun sähköpostiin tulee muistutus. Kyllä nää on ihan kivoja ja tarpeellisia kirjeitä, aina ei aihe kosketa mua, mutta silmäilen silti läpi. 
Näillä sivuilla tulee käytyä vain s-postimuistutuksen tahdissa, joten sitä kautta haluan jatkossakin tiedon, kun jotain uutta on julkaistu. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +1

Pitäisikö näistä tulla muistutus?! 😯 Enpä ole huomannut... Voisiko koko kirjeen laittaa niin halutessa tulemaan sähköpostiin? 🤔

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Pitäisikö näistä tulla muistutus?! 😯 Enpä ole huomannut... Voisiko koko kirjeen laittaa niin halutessa tulemaan sähköpostiin? 🤔


Voit tilata ilmoituksen, Ajankohtaista OmaYhteisössä, niin näet mitä on tässä osassa uutta, mutta et pelkkiä näitä kuukausikirjeitä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Juuri näin, kuten @Huopa totesikin, eli tällä hetkellä voit @JakkeP tilata ilmoitukset Ajankohtaista OmaYhteisössä -osion julkaisuille. Meillä on ollut mietinnässä, voisimmeko lähettää kuukausikirjettä erikseen yhteisöläisille myös sähköpostilla. Ja kiva kuulla @Tarja-mummu, että olet kokenut kirjeet hyödyllisinä. :relaxed:

Osallistu keskusteluun