Onneksi olkoon, Elisalla pääset nauttimaan SURKEISTA salaisista tarjouksista // Telialla parempi shokkitarjous

  • 1 lokakuu 2020
  • 28 kommenttia
  • 2079 katselukerrat

Hei.

On Moi mobile asiakkuus ja haluan siirty muualle. 4 Gt data ei riitä enä.

Liittymän kilpailutus ajankohtainen. Salaisia tarjouksia operaattoreilla…

ELISA:

100 Mb net, rajaton puhe ja viestit, 14 Gt EU 21,90e kk norm. 29,90 kk 12 kk ajan!!!

DNA: PINKIT HINNAT salainen tarjous

150 mb net, rajaton puhe ja viestit, 19 Gt EU, RAJATON pohjolassa ja baltiassa 19,90 kk norm. 34,90 kk!!! 12 kk ajan voimassa, soitin, 24 kk mahdollisuus poikkeuksellisesti -- sinne siis tilaus vetämään jo.

TELIA: 

150 mb net, rajaton puhe ja viestit, 20 gt EU, 20,00 kk norm. 29,90 e kk HUOM HUOM 24 kk ajan!!!!

MIKSI elisalla heikko tarjous? Ei noilla hinnoilla kauppaa tehdä. Tarkastakaa hinnat heti.

Tuli teiltä viesti salaisesta parhaasta tarjouksesta, niin ei ollut paras…

Näin Elisa menettää asiakkaita, hinnoittelemalla itsensä ulos pelistä.

Rehellisesti, mikä mättää tässä firmassa kun liittymät ja kaikki on niin helkutin kallista?

Olen joskus jättänyt Elisan kun liikaa korottivat, nyt töytyy olla paljon puhetta ja viestejä sekä dataa kun elämäntilanne muuttunut sitten 2 vuoden takaa.

Muilla firmoilla enemmän EU-dataa, rajaton data pohjula ja baltian maat, ja megoja enemmän 150 megaa on jo paljon. Mitä tekee Elisa, ryhdistäytykää, jos jaksatte.


28 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Näinhän siinä on päässyt käymään. Elisan tarjoukset ovat tällä hetkellä huonoja ja kilpailijat tarjoavat edullisempia liittymiä. Jollainhan tuo 5G-hype on maksettava ja uudet verkot nielevät rahaa tolkuttomasti. Kuka ne verot maksaa? Aivan, asiakas. Itse vaihdoin Elisalta Moin kautta Telialle, kun tarjolle tuli 24 kk sopivan hintainen tarjous ja verkon taso riittää juuri ja juuri. Kyselin kyllä jokin aika sitten tarjousta ELisalta, mutta se oli posketon suoraan sanoen. Vuoden päästä loppuu laajakaistasta tarjous, saas nähdä mitä silloin tapahtuu. Järjelliset vaihtoehdot ovat Elisan kamo, Elisan 4G ja Telian 4G (siinä ja siinä verkon tason kannalta. Dna ei ole vaihtoehto surkean verkon vuoksi.

 

Huomasithan nykyisen operaattorisi tuotemuutoksen - hinta nousee mutta tulee pari gt lisää dataa.

Käyttäjätaso 4

Juurihan Moi ilmoitti ett hinta nousee 9€/kk ja gigat 6gb/kk ja lisä GB halpenee.

 

Samaa mieltä olen kanssasi kyllä näistä Elisan hinnoista.

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

ip numerolla, eli siis minkä kautta nettiä selailee niin sillä on merkitystä tarjouksiin. minä olen saanut telian numerolla ja telian netillä vähän parempia.

tästä huolimatta parhaat tarjoukset saadaan winback neuvotteluissa. joten numeronsiirtoa tarvitaan.

tuon pohjois-operaattorin omistaman tervehdys-operaattorin hinnat näyttää kuin olisi kopiokoneella käynyt elisan toimistossa. onhan siellä 9€:n simmi, muuttukohan vielä 1Mbit/s rajattomaksi.

Käyttäjätaso 1

Mielenkiintoinen tuo Elisan versio, koska noilla tiedoilla ei liittymää ole myynnissä, ehkä se on tarkoitettu vain sukkuloijille. Vakiona on Huoleton 150M: 150 Mbit/s, rajaton netti: Suomi, Pohjola, Baltia, 17 GB/kk EU:ssä sekä rajaton puhe ja viestit hintaan 29,90 €/kk.

Tuo ei sitten kovin oleellisesti poikkea Telian ja DNAn vastaavista liittymistä, ei ominaisuuksien eikä hinnan suhteen. Silloin tärkein ominaisuus onkin laatu eli millä todellisella nopeudella se netti on käytettävissä verrattuna “mainos”nopeuteen. 

Tiedä sitten, onko tarjousliittymät aina pallo jalassa määräaikaisia liittymiä vai ei? Jokusen määräaikaisen jälkeen en enää itseäni muutaman roposen takia liekaan laita. 

Onpa itsellänikin tuosta liittymästä henkilökohtainen erikoistarjous Elisalta hintaan 29,90 €/kk + vaihtomaksu 4,90 €. Ruhtinaallista, joten en vaihda nyt enkä ikinä.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Sopimuksia tehtäessä kannattaa  kysellä myös mikä operaattori  antaa  sopimuksen myös itselle  paperilla tai sähköpostilla 

sama koskee irtisanomisvahvistuksia

se ei ole  nykypäivänä itsestään selvyys

sen  on ainakin  mulle yksi  peruste  littymän otolle

että  saa mustaa valkosella  asiat .

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Telialla ei ole määräaikaisia sopimuksia vaan etuhinta mutta DNA jaksaa harrastaa noita pallo jalkaan-diilejä. Elisalla ei myöskään ole puhelin ja netti liittymissä pallo jalkaan-diilejä.

Käyttäjätaso 7

 DNA jaksaa harrastaa noita pallo jalkaan-diilejä.

Ei ainakaan uusmyynissä olevissa liittymissä ole mitään määräaikaa.

https://www.dna.fi/puhe

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Tiskinalta-tarjoukset operaattorin vaihtajalle ovat pallo jalkaan-diilejä .

Käyttäjätaso 4

Tiskinalta-tarjoukset operaattorin vaihtajalle ovat pallo jalkaan-diilejä .


Tällä hintakehityksellä mikä nuyt on ollut, se tuskin on huono asia .. :D

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Kyllä se pallo jalkaan-soppari on huono asia, etenkin kun ko operaattorin verkko on käyttöpaikoissani liian epävarma ja surkea. Saman hintatason liittymiä saa kyllä ilman pallo jalkaan-diilejäkin muilta operaattoreilta, tosin Elisan tarjoukset eivät ole liian houkuttelevia jotta palaisin Elisalle.

Käyttäjätaso 4

Kyllä se pallo jalkaan-soppari on huono asia, etenkin kun ko operaattorin verkko on käyttöpaikoissani liian epävarma ja surkea.


No, joka operaattorilla se on jossain huono. Mutta jos hintaa katsoo ja saat 24kk huokean sopparin, veikkaan että 2v päästä hinnat on taas jo tuplaantuneet..

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Telialla sai ilman pallo jalkaan-diiliä etuhinnan 24 kk, DNA pallo jalkaan-diilillä 12 kk edullisen diilin ja Elisa tarjoaa 12 kk etuhintaa. Telia voitti, vaikka heidän verkko on ei ihan täytä odotuksia, mutta sen kanssa voi elää.

Moikka!

Ihan sama mitä muut ajattelevat, kun täällä tosiaan pistetty käyttöni poikki, mutta pakkohan tästä on ilmoittaa. Minusta tulee Elisan asiakas! Eilen laitoin numeronsiirtoa DNA:lta Elisan Saunalahti Tarkka 100M -liittymään hintaan €5,90 24 kuukauden ajaksi. Tämä alittaa eurolla nykyisen hintani €6,90 alennuksesta ja lisää ykköseen parit nollat lisää. Nyt tuli DNA Winback -soitto, jossa sanottiin suoraan, että eivät pysty siihen vastaamaan. Kotikuitu ja mokkula 50+50 hintaan 9,90 on edelleen käytössä. Nyt poistun takavasemmalle, terveisin aito ja oikea hpguru.

Ylläpito voi tehdä mitä ikinä haluaa tälle tunnukselleni.

Tulin vain ilmoittamaan, eli kaikki tarjoukset eivät todellakaan ole näköjään ihan sutta…

Toki joutui kikkailemaan (sisäpiiritietoa) 😃 Alun perin nuo tarjoukset suunnattu MOI Mobiili -asiakkaille. Toisena vaihtoehtona tarjottiin Huoleton 10M hintaan 9,90 kk 24 kk ajaksi.

Ilman määräaikaa, DNA:n vastine jälkimmäiselle oli 14,90 kk 12 kuukauden ajan määriksellä.

En ottanut, enkä jatkanut sitä 6,90 kamppistakaan määriksellä. Viikko sitten solmin jatkon, mutta etämyynnissähän on 14 vuorokauden aika katua ja eilen ilmoitin DNA:lle katumuksestani.

VUOSIA olen metsästänyt ja vaadin Elisalta kunnon hintaa ja nyt siirryn teille.

2016-2020 dna simmi RIP. Tammikuun 11. päivä on siirto Elisalle.

Nykyään kuuntelen musiikkia Deezer Premiumilla ja olenkin vauhtia kaivannut.

Mega on ok, mutta hampaita kiristellen on kaksi kautta menty hinnalla 6,90.

Nyt on ilahduttavaa, että tulee parit nollat lisää ja euro pois laskusta.

Telian tarjoukseen 20e olen itsekin törmännyt ja oli mielestäni aika mauton (lue kallis).

Kikkailemalla nuo tarjoukset saa myös Telian siirtoihin :D

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

 

Moikka!

Ihan sama mitä muut ajattelevat, kun täällä tosiaan pistetty käyttöni poikki, mutta pakkohan tästä on ilmoittaa.

@Sadhguru Ymmärrettävää sikäli, että tästä tuli meille kertomaan - tervetuloa asiakkaaksemme!

Mutta kuten todettua, on sinulta estetty yhteisön käyttö.

Viitaten tällä kertaa Pelisääntöjen kohtaan: “Sääntöjen tietoinen kiertäminen ja huijaaminen voi johtaa pysyvään tunnusten lukitsemiseen ilman ennakkovaroitusta. “  estän sinulta yhteisön käytön.

Ja mikäli havaitsemme paluun jälleen uudella nimimerkillä piakkoin, banni tulee ilman ennakkovaroitusta.

Käyttäjätaso 6

Elisaa ei kiinnosta asiakkaat vaan niitä kiinnostaa vain osakkeenomistajat ja me asiakkaat ollaan lypsylehmiä nille. Joka senttiä myöten asiakkailta otetaan rahat osakkeenomistajille. Tietysti toi ei ole mitään uutta koska Elisa on julkinen osakeyhtiö jonka tavoite on maksimoida voittonsa muuten osakkeenomistajat suuttuu.

Elisaa ei kiinnosta asiakkaat vaan niitä kiinnostaa vain osakkeenomistajat ja me asiakkaat ollaan lypsylehmiä nille. Joka senttiä myöten asiakkailta otetaan rahat osakkeenomistajille. Tietysti toi ei ole mitään uutta koska Elisa on julkinen osakeyhtiö jonka tavoite on maksimoida voittonsa muuten osakkeenomistajat suuttuu.

Ei arvosteta ei, jos mielipiteen ilmaisusta saa banaania yhteisöön.

No nyt mulla on uutisia, Elisalle siirto on peruttu!

Vaikka hintoja täällä Elisan päässä ei katsota hyvällä, niin minulle soitti tänään myyntitykki DNA:n winback-numerosta tarjoten: DNA RAJATON TEHO EXTRA -liittymän, seksikäs nimi...

50 Mbps / 50 Mbps rajaton 4G+ netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, rajattomat puhelut, videopuhelut, viestit ja mms-viestit Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. VoLTE ja VoWIFI.

14 Gt kuukaudessa aitoa dataa EU:n talousalueella.

Jätän hinnan viimeiseksi. Voimassa 12 kk.

Kaupan päälle muut Etudiili-edut, joita on nautittu jo vuosia.

€9,90 kuukaudessa, kun Elisan vastine oli €9,90 10M/2M huoleton ilman rajatonta nettiä Pohjolassa ja Baltiassa. Tilasin €5,90 tarkka 100M, koska oli nopeampi uppi. Näin toimii vapaa kilpailu kuin sekin että saa vapaasti ilmaista mielipidettään. Puhetta käytän jonkun verran ja viestejä, lasku dna:lla megasta 6,90 kk +1-4e kk. Nyt sitten €9,90 kiintee.

Ja kyllä, jos teillä on tylsää, niin bannatkaa tämäkin tunnus.

Nyt poistun uudelleen takavasemmalle, eikä ole nytkään tarkoitus kirjoittaa mitään lisää.

Kuulemiin 🙂 Olen asiakas DNA:lla vuodesta 2016 ja tuolla hinnalla pysynkin.

Kiitos ja hei hei!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Elisaa ei kiinnosta asiakkaat vaan niitä kiinnostaa vain osakkeenomistajat ja me asiakkaat ollaan lypsylehmiä nille. Joka senttiä myöten asiakkailta otetaan rahat osakkeenomistajille. Tietysti toi ei ole mitään uutta koska Elisa on julkinen osakeyhtiö jonka tavoite on maksimoida voittonsa muuten osakkeenomistajat suuttuu.

 

Nyt poistun uudelleen takavasemmalle, eikä ole nytkään tarkoitus kirjoittaa mitään lisää.

Kuulemiin 🙂 Olen asiakas DNA:lla vuodesta 2016 ja tuolla hinnalla pysynkin.

Kiitos ja hei hei!

 

Viitaten eiliseen, estän jälleen käyttösi. Kuten aiemmin on jo todettua, tämä asia on puitu jo aiemmin. Asia ei liity mielipiteiden esittämiseen, vaan enemmänkin asenteeseen ja tapaan ilmaista ne mielipiteet ja palautteet. :peace:

Elisaa ei kiinnosta asiakkaat vaan niitä kiinnostaa vain osakkeenomistajat ja me asiakkaat ollaan lypsylehmiä nille. Joka senttiä myöten asiakkailta otetaan rahat osakkeenomistajille. Tietysti toi ei ole mitään uutta koska Elisa on julkinen osakeyhtiö jonka tavoite on maksimoida voittonsa muuten osakkeenomistajat suuttuu.

 

Nyt poistun uudelleen takavasemmalle, eikä ole nytkään tarkoitus kirjoittaa mitään lisää.

Kuulemiin 🙂 Olen asiakas DNA:lla vuodesta 2016 ja tuolla hinnalla pysynkin.

Kiitos ja hei hei!

 

Viitaten eiliseen, estän jälleen käyttösi. Kuten aiemmin on jo todettua, tämä asia on puitu jo aiemmin. Asia ei liity mielipiteiden esittämiseen, vaan enemmänkin asenteeseen ja tapaan ilmaista ne mielipiteet ja palautteet. :peace:

Onhan sitä puitu juu, mutta en voi edelleenkään mitään, jos ette hyväksy sitä että kertoo hinnan. Se on vain hinta. Ja ihan omaa oksaa tässä sahaatte, olisin kysellyt apua liittymääni…

JA EI KUN VIT**U BANNIA!

6 kk sitten kiva mode täältä laittoi vikakuvauksen ja ruuhkaa oli, nyt tupliksen €9.90 50+50 yhteys on KÄYTTÖKELVOTON missä sitä käytetään. Laitat toisenkin tv:n areenalle prime time ruuhka aikaan 4G-verkossa niin pöytäkoneelta kuuluu Netti ei toimi, netti lagaa, että ne käyttäjät joutuu sammuttaan areenan! Pingit 100-2000ms. Niin milläs kysyt kun et pääse edes palstalle? Ollaan odotettu 6 kk kun yhteys toimi vielä ok. Suunnittelijoille asti että ei toimi.

Siis tämä 4G-yhteys ja teidän suunnittelu verkosta on tietoinen asiasta, vielä kun tehtäisiin jotain.

9,90 on halpa hinta, mutta että yhteys ei toimi, se on jo uutta!

Ja sekin on uutta että kun tuut palstalle kysymään tästä niin sinut heitetään pihalle.

Ai tää on se, joka tässä aiemmin mainosti pinkkiä. Ei olisi tarvinnut näistäkään kertoa yhtään mitään jos teidän 4G toimisi sillä tavalla, että ei tarvis rekata tänne kysyäkseen, ja sitten kertoakseen että mitä tekee seuraavaksi että muutkin näkee miten te kohtelette maksavia asiakkaita, jotka rekkaa palstalle kun ei yhteys pelaa! Eivät ehdi edes kysyä ja tulevat bannatuksi!

Estä tämäkin tunnus, enää en kysy mitään, meen sanoon irti koko mokkulan!

Käytiin dna-myymälässä ja meille myydään huomenna 14,90 kk maksava 150 megan 4G netti ja dna:lla on alueella enemmän tukimastoja/taajuuksia ja 5G asennettu. Myyjä tarkisti asian, että Elisan 50 megan yhteyden kaltaista ongelmaa ei tule. Sinne mennään. Uutena tuo 50 mega toimi 50 megaa 24/7, mutta kun muillekin myytiin, niin johan nyt on nopeudet alhaalla. Skype-voipit ei hoidu kun se ohjelma väittää että netti on huono. Me kirjaimellisesti joudutaan, tai siis olen it:ssä töissä, niin mä kerron sille käyttäjälle 50+ että ota se Wifi pois puhelimesta, ota käyttöön dna:n 4G ja soita vasta sitten voip-puhelun venäjälle, ja arvatkaa toimiiko? Toimii helevetin hyvin. Vaikka on 1 megan liittymä €6,90 ja niitäkin kolme, kun jatkoivat sopparia, ovat tyytyväisiä). He joutuvat pitämään aina pouhelimet ilman wifiä kun se elisan 4G kapasiteetti ei riitä moneen laitteeseen 3 hengen perhe! Vaikka on 50 megan 4G ja Elisa mainostaa jo 5G-verkkoja…

Yksi päivä ei voinut olla suuttumatta kun katselit TV:tä ja siinä tuli tämä Elisan 5G mainos ja sä yritit katsoa kun se toinen katsoi nettiohjelmaa ja manasi että miksei tää toimi.

Laittakaahan se 4G kuntoon ja siirtykää sitten sinne 5G-kehittämisapajille.

Elisan 3G-pakotusta ei lähdetä edes kokeilemaan, sillä kestää Googlen avaus tunteja.

Mikä taas johtuu samoin kuin peleissä älyttömästä 1000-2000 ms pingistä ja yhteyden häiriötaso on tosi suurta, että ei ihmekään jos ei toimi ja joka helvatun päivä sama juttu!

Ja ihan kiitos teille, kun ei tänne saa edes asiansa ilmaistua ettei yhteys pelaa.

Mä en rupea teille soittamaan maksulliseen numeroon!

Huomenna ajetaan dna-kaupan ohi ja lopuksi vielä Elisa-kaupan ohi ja irtisanotaan koko helahoito! Siinä on nopein ratkaisu ongelmaan, hyvät naiset ja herrat, nyt tiedätte!

No 10 megan kotikuitu perusnopeus on tietysti ilmainen, mutta vähän hidas, niin sen 4,90 voin teille jatkossa maksaa toimivasta netistä omaan kotiin. Se muussa kodissa oleva 4G ei kyllä nykymenolla kauaa siellä ole ja nyt tiedätte MIKSI. Ymmärrän edelleen ettette pidä siitä, että en pidä Elisasta, koska a) teidän 4G voisi toimia ei vain pikkaisen vaan paljon paremmin ja b) hintatasonne oli kallis (jopa se 9,90 kk, jos se yhteys on kelvoton, eikä teiltä kukaan tuo parannusta alueelle). Ja ihan suosittelenkin Suvi, että estä tämäkin tunnus, niin et menetä yöunia. Meillä niitä ei menetetä enää, kun huomisesta alkaen netti vois toimiakkin.

Huomenna irtisanotaan Elisan 4G, niin en ole enää teille ongelma 🙂 Yksi teidän pro palstalainen sanoi että 300 ja 100 megan liittymät saa enemmän kaistaa ruuhka-aikaan, me ei lähdetä nyt anteeksi nyt vain lottoamaan, jos ei tuo 50 mekaakaan toimi kympil kuussa.

Lototaan sitten vaikka kilpailijan verkossa priorisoidummalla 150  megan liittymällä ja ko. alueella elisa 300 Mb 4G ja pahin kilpailijanne 600 megan 4G + 5G combo.

Ja tosiaan oma pouhelin liittymäkään ei siirry kun pinkki pisti paremmaksi :)

Oliko tarpeeksi nätisti sanottu, ettei kukaan pahoittanut mieltään?

Ja jos sä pahoitit kuitenkin mielesi, niin tiedätkö mitä mä sanon, otan osaa.

Huomenna mennään niin mahdottoman nopeasti DNA:n suuntaan että kannattaa nopeustutkat laittaa!

Toivottavasti voit nukkua tänään, näkemiin, kiitos ja hei hei!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Myyjä tarkisti asian, että Elisan 50 megan yhteyden kaltaista ongelmaa ei tule.

Käärmeöljyä!

Myyjillä ei ole resursseja nähdä, kuinka hyvin tai huonosti mobiilidata toimii paikassa x. Elleivät tule ihan asiakkaan pihalle mittaamaan ruuhka-aikaan, mutta vahvasti epäilen, etteivät tehneet kotikäyntiä.

Yhteyden toimivuuden näkee vasta kokeilemalla itse eri operaattoreiden liittymiä kohteessa. Kokeilla kannattaa, mutta myyjien mainospuheisiin ei kannata liikoja uskoa. Ja tämä koskee ihan kaikkia operaattoreita.

Myyjä tarkisti asian, että Elisan 50 megan yhteyden kaltaista ongelmaa ei tule.

Käärmeöljyä!

Myyjillä ei ole resursseja nähdä, kuinka hyvin tai huonosti mobiilidata toimii paikassa x. Elleivät tule ihan asiakkaan pihalle mittaamaan ruuhka-aikaan, mutta vahvasti epäilen, etteivät tehneet kotikäyntiä.

Yhteyden toimivuuden näkee vasta kokeilemalla itse eri operaattoreiden liittymiä kohteessa. Kokeilla kannattaa, mutta myyjien mainospuheisiin ei kannata liikoja uskoa.

Voin sanoa, mittasin jo.

Minulla on 50 Mb / 50Mb nykyään dna-liittymässä €9,90 kk sis. rajattomat puhe ja viestit. Ei puhunut palturia, mutta mitataan huomenna uudelleen. Ainahan noissa 4G-verkoissa on tiivis tunnelma, mikä toimii tänään ei toimi huomenna. Mutta se on jo omaa tyhmyyttä jos jää makselemaan €9,90 kk käyttökelvottomasta 4G-verkosta, vaikkakin 9,90 kuussa elisalle.

Ja ihan tiedoksi, 5G-verkon tuleminen alueelle lisää aina myös 4G:n kapasiteettia.

DNA:lla ollut 5G ko. alueella jo kauan, Elisalla ei edes vielä vuosia ollutta 600 megaa saatu tolppiin, joka dna:lla on itsestäänselvyys jo vuosia. Ja tilanne näyttää vain huonommalta.

3G ei esim. yhdistä edes uutissivustolle, jos ei malta ihan tunteja ootella...

Huomenna täällä lähdetään kaikilla hevosvoimilla niin mahdottoman nopeasti dna-myymälää kohti ja sitten vielä nopeammin elisa-puljuun, että olisi paras pystyttää nopeustutkat teille! Tarvitaan nopeampi netti! Ja turhasta maksaminen on lopetettava välittömästi! 

Kelpaisiko selitykseksi poliisille, jos osumme tutkaan? ;d

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Tähän ei voi nyt muuta todeta kuin että lapsi on terve kun se leikkii, mutta jos ei osaa lopettaa...

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Nyt varmaan kannattaa hphurun ottaa ne iltalääkkeet ja poistua täältä palstalta lopullisesti Paunun bussilla sinne tanssilattialle. Elisan palsta ei ole sinulle oikea paikka - ymmärrän toki, että vierotusoireet ovat todella pahat. Kiitos ja näkemiin. 

Nyt varmaan kannattaa hphurun ottaa ne iltalääkkeet ja poistua täältä palstalta lopullisesti Paunun bussilla sinne tanssilattialle. Elisan palsta ei ole sinulle oikea paikka - ymmärrän toki, että vierotusoireet ovat todella pahat. Kiitos ja näkemiin. 

Hienoa, että sinulla menee noinkin tunteisiin.

Että kerron Elisan toimimattomuudesta ja mitä tehdään. Omassa liittymässä on nyt €9,90 TEHO EXTRA: rajaton puhe, rajaton viesti, rajaton netti 50 Mb / 50 Mb, 14 Gt EU ja kyllä voin kertoa, että tuossa Elisa käyttöpaikassa tykittää 55 Mb / 45 Mb eli rajoitinta vasten. Uskaltaa lähteä solmimaan tutuille 150 mb sopparin hintaan 14,90 kk 24 kk ajaksi ja heittää Elisan myymälässä 9,90 kk simmille 50 Mbps 4G vesilintua. Jos lääkettä tarvitsen, niin se on tämä: 4G pois Elisalta !

Sillä lääkityksellä saa toimivan 4G-netin, joka on ollut Elisalle mahdoton toimittaa.

En voin sanoin kuvailla miten onnellinen olen, mutta mitä sinä muutenkaan ymmärrät tästä? Tule tänne kokeilemaan miten Elisa toimii, niin et käyttäisi sitä nettiä sekuntiakaan.

Se (4G toimimattomuua) saakin käyttämään lääkkeitä ja me varaudutaan siihen siirtämällä bitit muualle. Elisa käyttöpaikassa ruuhkattomaan aikaan nyt 20 Mb / 10 Mb. Ai niin Elisalla vielä tuo uppi 10 Mb…  nyt tulee kunnon 50 Mb uppi. Eikä nopeus sahaa edes ruuhka aikaan.

Ja hei, kiitos kun muistutit Paunusta, kello 9.15 olisi seuraava paunulainen ja sillä menen :)

Nettiasiat ovat kohta enemmän kuin kunnossa.

Minulla ei ole pienintäkään halua tulla tänne takaisin, koska a) minulla on elämä, b) en halua hukata täällä aikaa antaen ilmaiseksi vinkkejä puhelimiin ja mokkuloihin, vaan otan niistä rahat ihmisiltä oikeissa töissä (en tee orjatyötä) ja c) en koe että jokin “Elisa-palsta” olisi kovinkaan merkittävä menetys, jos tämäkin tunnus estetään. Kuten totesin, mä tulin vain alun perin hakemaan modelta apua ongelmaan, kysymään onko tulossa parannusta alueelle mokkulaan, mutta kun vastaanotto on tämä mm. Suvi jne. Niin on parasta vain sanoa irti koko soppari toimivaan. Ja ne sopparit tehdään tänään pinkissä verkossa, “ota ne lääkkeet”!

Ja kyllä tänään lähdetään niin mahdottoman nopeasti DNA:lle, että…

Voit Jm82 hommata minulle ihan minkälaiset lääkkeet ikinä haluat, otan ne.

Otan myös paremman netin 4G, jolla tekeekin jotain, siellä missä sitä käytetään.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Jos tuo pinkki nyt noin hyvä olisi, niin kaikkihan sen asikkaita pallo jalassa olisivat. Piti oikein peilistä katsoa, että mikä siinä on vikana kun en oikein viihdy pinkin asiakkaana. Pinkillä kun nyt sattuu olemaan minun käyttöpaikoissani surkein kuuluvuus ja firmalla ei ole toimivaa asiakaspalvelua, niin valinta on selkeä. No, kukin "taaplaa" tyylillään...

On!

150 megaa / 50 megaa paperilla, 24 kk soppari, 14,90kk norm. 30 kk.

Ensimmäinen nopeus B525 modeemilla:

152 Mbps / 43 Mbps 12 ms

Toinen:

153 Mbps / 44 Mbps 18 ms

Kolmas?

Arvaa!

Elisan myymälässä 9,90 kk 50 Mb peruttu. Arvaa huvittaako  maksaa epätoimivasta netistä 4G?

Elisan viimeisin testi päivällä kello 14!

15 Mbps/10 Mbps

Ja kyllä pink is good…

Pöytäkone CS-pelissä, Deezer soi luuurissani, mutta vauhtia riittää...

Ei kaduta vaihto, nyt vihdoin 4G toimii ja kirjaimellisesti tavuakaan ei puutu hahahahahaha.

Ainoa sivumaku Elisan palvelusta, että vielä pitää maksaa käyttämättömästä kortista 14 vrk! Eivät voineet heti katkaista. Eli jos haluat irtisanoa mokkulan 10.10.20 tupliksesta, niin tee irtisanominen 14 päivää aiemmin… 4K näkyy dna;lla kolmella laitteella samaan aikaan wow!

Kiitos Kalevan risman Elisa myyjälle että sanoi irti sen ja pisti 4,90 lisänopeuden 50 Mb kamoon jatkumaan. Nopeasti hoiti ja toivotti hyvää viikonloppua! Kiitos hyvästä palvelusta!

15 kk nautin siitö 50 Mb ilmaiseksi, mokkulan kautta, mutta ei viitsi tuttuja kituuttaa jos ei mokkula toimi ja sehän ei ole toiminut omastakaan mielestäni juuri mitenkään.

Paitsi nyt. No ei onneksi ole iso raha maksaa 4,90 50 Mb.

Noin sen netin pitää toimia eikä elisan 2000 ms, voip ei toimi ja yhdestä käyttäjästä menee kaista tukkoon. Mielle on ihan ***** sama mistä se 4G LTE netti tulee kunhan se toimii!

6 kk asiakkuuden jälkeen alkoi elisa hitailla, ennen oli 50Mbps jatkuvaan, mutta se olikin ennen. Vikaria, syyksi käyttäjämäärä. 6 kk katseltiin huonenemistaan… viimeiset 3 kk oli jo toivotonta, tänään käyttökelvotonta -- parannusta ei luvattu viimeksikään…

Niin tässä oli se parannus. Jos elisa toimisi niin eihän sitä olisi vaihdettu.

Nyt on dna:lla. Kiitos dna hyvästä netisti, ylitti odotukset täysin.

Ja vielä 31 pv maksutonta testiaikaa, että jos ei miellytä… niin ottavat sopparit maksutta takaisin ilman kk-maksua. Mutta tuohon vaihtoehtoon ei ihan heti olla päätymässä...

Osallistu keskusteluun