Vakuusmaksut

  • 7 September 2021
  • 3 kommenttia
  • 115 katselukerrat

Niin no niin.

Kävin eilen ostamassa Elisan putiikista uuden puhelimen, sain hyvän suht halvalla koska elisa oli vielä 6.9.2021 ainoa putiikki joka myi Samsung A32 5G luuria hintaan 179e.

“Ostin” tai kuvittelin ostavani siinä sivussa 5G-liittymän. Mullahan ei ole noita luottotietoja tällähetkellä. Olen kuitenkin Elisan vanha asiakas ja mulla on esim. Elisan kuukausimaksullinen KAAPELImodeemi tällä hetkellä.

Yllätyksekseni näin tänään että mulle tuli viesti että, VAKUUSMAKSUPYYNTÖ, 300EUROA. Puhelinliittymästä, ei siis laitteesta. 

Aika kovin rankkaa eläkkeellä olevalle. Haluat liittymän jolla pystyy soittamaan Kelaan niin maksat 300euroa etukäteen. Vaikka laskuni maksankin aina nykyään niin silti tämmöinen.

Ymmärrän jos vakuusmaksu peritään siitä että tulee laite, esim tuo mainitsemani kaapelimodeemi jossa tuli reititin mukana. Sen maksoin mukisematta, mutta sekin oli vain 150eur. Liittymästä 300euroa, MITÄ ihmettä ELISA?

Menetitte justiinsa asiakkaan.

Mutta 80-20 sääntö sanoo että 20% asiakkaista tuo 80% tuloista joten ette te minusta välitä. Kiitos ja kumarrus

EDIT: Siivottu kirosanat pois. -Keinotekoinen


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@xanaki Muokkasin viestistäsi kirosanat pois, muistetaanhan OmaYhteisön pelisäännöt.

Puhelinliittymästä on tosiaan mahdollista tulla vakuusmaksupyyntö, yksi mahdollisista syistä on juurikin esimerkiksi merkinnät luottotiedoissa. Lisätietoja asiasta löydät tästä linkistä.

Toisinaan vakuusmaksuja on myös kohtuullistaa, mutta nämä tilanteet katsotaan aina tapauskohtaisesti. Suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme asiasta. :slight_smile:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Liittymä vaan muualta, ei ne sen kalliimpia muualla ole, jos vaan omassa kohteessa toimii.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Ja jos vakuuden suostuu maksamaan, on syytä muistaa pyytää Elisaa asettamaan vastaavan suuruinen vakuus esim pankkiin. Elisan mahdollisessa yrityssaaneraus tai konkurssitilanteessa vakuusmaksu menee muille.

Osallistu keskusteluun