OMAYHTEISÖN KUUKAUSIKIJE

OmaYhteisön kuukausikirje lokakuussa 2020

  • 5 October 2020
  • 3 kommenttia
  • 1696 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 267 kommenttia

:maple_leaf::jack_o_lantern: Loistavaa lokakuuta OmaYhteisö! :jack_o_lantern::maple_leaf:

Viikot ne vain vierii ja lokakuu on täällä.  Tällä viikolla juhlitaan kansainvälistä asiakaspalveluviikkoa! Haluankin toivottaa kaikille timanttisille asiakaspalvelun ammattilaisille mahtavaa asiakaspalveluviikkoa. :gem:

Viime vuonna @Keinotekoinen@Patomiäs@draakki sekä @Iinuliini avasivat arkeaan ja kertoivat omasta työpäivästään. Käy lukemassa, millainen on työpäivä Elisan asiakaspalvelussa :arrow_right:  Asiakaspalveluviikko - Päivä Elisan asiakaspalvelussa.

 

Mitä tapahtui syyskuussa? Syyskuussa ylivoimaisesti eniten keskustelua käytiin Sony PlayStation 5 ja Apple Launch 2020 odotusketjuissa. Keskusteluissa seurataan laitteiden saatavuustilannetta ja päivitämme ketjuihin tarkempaa tietoa laitteiden saatavuus- sekä toimitustilanteesta.  Syyskuussa nostimme myös OmaYhteisössä Koronavilkkua. Jos et vielä ole ladannut Koronavilkku-sovellusta, tee se ja auta ehkäisemään Koronan leviämistä. :calling::muscle_tone2:

 

Kuten @Suvi nosti syyskuun kuukausikirjeessä, meitä kiinnostaisi kovasti kuulla teiltä OmaYhteisöläisiltä, että millainen sisältö teitä kiinnostaa. Mikäli teillä on toiveita artikkeleiden aiheista, otamme ideoita mielellään vastaan! Kysymys siis teille: Mistä aiheesta haluaisit kuulla tai tietää lisää? :ear_tone2::writing_hand_tone2:

 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +1

Tulevaisuudensuunnitelmista liittymien suhteen.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tulevaisuudensuunnitelmista liittymien suhteen.

 

Minkälaista tietoa kaipaisit aiheesta? 🙂 Yleisempiä isompia linjauksia vai tuotekohtaisesti spesifimpiä analyysejä vai miten? :) 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +1

Tuotekohtaisesti kaiketi.

Mobiilipuolellahan lienee aika selvää mitä tehdään, laajennetaan 5G:n peittoa.

Entäs FTTH-kohteet, miten niiden tarjonta tulevaisuudessa mietitty kehittyvän?

Sama kysymys ehkä vähän kohteista, joissa FTTB josta eteenpäin DSL:llä tai kaapelilla.

 

Osallistu keskusteluun