Anna palautetta uudesta Elisa Kirja -sovelluksesta!Näytä ensimmäinen kirjoitus

130 kommenttia

Onko muilla kokemusta äänenvoimakkuuden vaihtelusta ? Kuunnellessani IPhone xsMaxilla kokoja, äänenvoimakkuus laskee n kerran kahdessa minuutissa muutamaksi sekunniksi. Ärsyttää, kun hiljaisella kuuntelee, niin menee osa välillä ohi.

OnePlus seiskalla ja JBL:n langattomilla kuulokkeilla äänenvoimakkuus vaihtelee myös. Ei tosin noin usein, mutta pitempiaikaisesti. Ehkä kerran tunnissa kahdeksi minuutiksi, tai jotain sinne päin. Eikä kyse nyt ole Androidin kuulonsuojausominaisuudesta.

Käyttäjätaso 1

Olen aiemminkin jo antanut palautetta tästä, mutta virhe löytyy edelleen: 

 

kun ostan äänikirjan, ja haluan maksaa sen laskulla/verkkopankilla jne. valitsen OSTA ÄÄNIKIRJA. Seuraavalla sivulla ostos vahvistetaan, niin eikös se oletus ole muuttunut ihan itsekseen ”LUNASTAN KREDIITILLÄ”.

(tämä siis jos minulla on krediittejä ja kirja on ostettavissa krediiteillä)

 

Tämä ei saisi toimia näin. Jos valitsen kertaalleen OSTA toiminnon, niin se pitäisi muistaa seuraavalla sivulla.

Arvaa harmittaako, kun olen pari kertaa vahingossa ostanutkrediiteillä jotain ale kirjoja ja maksanut tsitten ylihintaa. Pöh.

494f1481-3ef8-402a-9e3e-66eefde26abb.png

494f1481-3ef8-402a-9e3e-66eefde26abb.png

Kuva tuli jostain syystä tuplana.

Hyvää on, että siniset,"tyhjät" kannet hävisivät uuden ohjelman ensimmäisen tai toisen päivityksen jälkeen. Niitä oli aluksi joka toinen.

Olen lukenut kaikki hänen kirjansa! Pidän tästä tyylistä ja neuvon kaikkia.

Luotan vain storytel kokemuksia. Vaihdoin e-kirjoihin kauan sitten. Sivustolla on helppo navigoida. Kirjat löytyvät sekä aakkosellisesta hakemistosta että kirjan nimestä. Jos ette etsi tiettyä työtä, navigoinnissa on tyylilajeja: toiminta, armeija, etsivä, lasten proosa, draama, klassikot ja paljon muuta. Jokaisessa kirjassa on pieni abstrakti kuva, jossa on kansikuva ja tietoa kustantajasta. Jos olet kiinnostunut, voit lukea kirjailijan elämäkerran-ja nähdä hänen teoksensa koko listan. Mielestäni tämä on hyödyllinen asia, koska joskus kun lukee kirjaa haluat, haluat saada tietää, kirjailija parempi, lue muita teoksia hänen.

Osallistu keskusteluun