Kiinnitetty keskustelu

Anna palautetta uudesta Elisa Kirja -sovelluksesta!

  • 5 joulukuu 2018
  • 111 kommenttia
  • 9368 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

111 kommenttia

Hei Arienzio ja mreko!

Laitatteko vaikka yksityisviestillä tarkempia tietojanne niin selvitetään ongelmat ja tuo Elisa Kirjan lahjakirja 🙂
Terve,

Viat eivät ole vielä korjaantuneet, eli äänikirja pysähtyy kappaleen loppuun ja välillä joutuu käynnistämään kirjan uudelleen etusivun kautta.


Moi!
Täällä on ollut samoja ongelmia tuon Nokia kasin kanssa. Laitoin heti (30.11-19) viestä asiakaspalveluun ja asiaa lähdettiin korjaamaan. Vietävän kauan kuitenkin näyttää vian etsintä kestävän, aivan kuin siellä laastaroitaisiin ohjelmaa eikä varsinaisesti etsitä syytä ongelmaan.
Eikä tuo nyt näytä olevan pelkän Nokian ongelma, näkyy sitä muidenkin valmistajien laitteilla esiintyvän. Ja Nokia on kuitenkin puhdas Androidi ilman valmistajan puukottamista.
Samoja ongelmia oli muistaakseni edellisen ohjelmapäivityksenkin kohdalla mikä on aika erikoista.

Terveisin Pete
Olisi mukavaa, jos äänikirja, kuulokkeiden pausea painaessa, hyppäisi samalla pari sekuntia taaksepäin. Mielestäni vanha sovellus teki niin. Tämä uusi tuntuu ennemminkin valuvan hieman eteenpäin ja play-painikketta painaessa kuuntelu alkaa keskeltä seuraavaa sanaa, vaikka kuinka olisi tähdännyt pysäytyksen lauseen loppuun.
Käyttäjätaso 1
Elisan tiedotteissa kirjoitetaan että osalla Elisa kirjan käyttäjistä on ongelmia, mikä kuulostaa siltä että osalla ei ole. Haluaisinkin tietää minkälaisella laitteella äänlkirjoja voi ongelmitta käyttää? Olen hiukan turhautunut tihrustaessani suurennuslasilla äänikirjojen nimiä pienistä kansikuvista, yrittäessäni selvittää, olenkohan ehkä jo lukenut ko. kirjan. Kun ne lukemisen tilatiedot kuten myös kirjan sisältötiedot katosivat taivaan tuuliin 😩
Päivityksen tiedot väittivät, että ongelmat kuuntelun jatkamisessa puhelun jälkeen on korjattu. No, mulla ne vasta alkoivat: nyt kirja ei mene pauselle vaan jatkaa iloisesti rullaustaan, vaikka äänen tulo kuulokkeista loppuukin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Elisa Kirjan uusi sovellus on nyt jo vakiintunut käyttöön ja sen myötä siirrämme tämän keskustelun tältä "beta"-alueelta, "Uusi Elisa Kirja -sovellus", osaksi "Muut Elisan Palvelut" -aluetta. Keskustelu jatkukoon siellä 🙂
Nyt sovellus ilmoittaa evästeistä joka kerta kun sovelluksessa menee kauppaan. Tämä tapahtuu aina kun sovellus on hävinnyt muistista. Eikö tuota voisi tallentaa käyttäjätunnukselle ettei aina tarvitsisi katsoa tuota ilmoitusta..
Mitä ihmettä kirjahyllyn suodattimille tapahtui päivityksessä? Nytkö ei enää saa useampaa suodatusehtoa?

Olen yleensä kotona ladannut äänikirjoista aina sarjojen seuraavat puhelimeen ja asentanut suodattimet näyttämään kirjahyllystä kuuntelemattomat, mutta ladatut äänikirjat, jotta voin ajaessa tai töissä valita seuraavan kuunneltavan juuri puhelinta räpeltämättä.

Nyt, jos valitsee ladatut, pitää selata pitkiä listoja, kun yhteen aikaan sovellus latasi kaikki ostetut e-kirjat lupaa kysymättä. Jos valitsee äänikirjat, sovellus näyttää kaikki äänikirjat, ja taas pitää kuunneltavaa etsiä pitkästä listasta tihrustamalla.
Uusin softa on surkee kyhäelmä, hukkaa kirjan ja varsinkin paikan jossa olet kesken. Todella lapsellinen virhe, eikö näitä testata ihmiskokeilla , vai isketäänkö ne vaan heti ihmisten riesaksi ;)
Loppuu äänikirjojen kuuntelu jos homma on tälläistä sontaa
Onkohan tuolle kirjahyllyn suodattimelle tarkoitus tehdä jotain? Tuollaisenaan se on mulle täysin käyttökelvoton.

Toinen vaihtoehto tietenkin olisi, etteivät e-kirjat latautuisi automaattisesti puhelimeen.

Lukeeko tätä ketjua enää kukaan?
Jos kirjahyllyn suodatukseen ei saa takaisin useamman suotimen yhtäaikaista käyttöä, voisiko kirjahyllyyn edes lisätä mahdollisuuden valita poistoa varten useampi kirja kerrallaan? Olisi helpompi poistella noita kymmeniä sovelluksen pakkolataamia e-kirjoja, jotta löytäisin hyllystä valmiiksi lataamiani äänikirjoja myös kesken muiden toimien.

Osallistu keskusteluun