OMAYHTEISÖN KUUKAUSIKIRJE

OmaYhteisön kuukausikirje elokuussa 2020

  • 7 August 2020
  • 0 kommenttia
  • 2149 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 261 kommenttia

Moikka! :wave:

Elokuu on startannut ja moni varmasti on jo palannut lomaltaan tai palailee pian. Heinäkuussa keskustelua herätti erityisesti Elisa Viihde Aition ja Viaplayn yhdistyminen ja viivästyneet laitehuollot.

Laitehuoltojen osalta saattaa vielä esiintyä viiveitä, pahoittelemme tätä! Jos kaipaat avoimen huollon osalta selvitystä, niin tsekkaathan ohjeemme ja selvitämme tilannetta OmaYhteisö-tiimin toimesta. Laitehuollon ohjeita löytyy myös osoitteesta elisa.fi/huolto. Viaplayn tai Aition aktivointiongelmiin löydät apua aktivointiohjeestamme.

Haimme loppukeväästä testaajia laitteiden etätestaukseen. Olemme saaneet useamman testausraportin, kiitos testauksesta @Piuliina@Twist, @Crimo ja @ToJu! Testausraportit voit lukea näistä laitteista:


Pieni ennakkotieto myös Ideapajastamme: Parannamme ja kehitämme Ideapajaa syksyn aikana. Voit kertoa kommenteissa ajatuksiasi miten Ideapajaa voidaan parantaa:slight_smile:

Käy myös tsekkaamassa Ideapajan keskustelu käynnissä -ideat, ja anna äänesi tai kommentoi ideoita. Uusimmat uudet ideat löydät täältä.

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA