OMAYHTEISÖN KUUKAUSIKIRJE

OmaYhteisön kuukausikirje helmi/maaliskuu 2020

 • 5 March 2020
 • 4 kommenttia
 • 5730 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
 • OmaYhteisön yhteisömanageri
 • 196 kommenttia

Moikka OmaYhteisö! :wave: Tässä teille nyt tuoreimpia kuulumisia OmaYhteisön kehityksestä. Edellisen kuukausikirjeen kirjoitti @Suvi ja tällä kertaa oli minun vuoroni. Ihan ensimmäiseksi haluan esitellä tuoreimman kollegalisäyksen OmaYhteisöön eli @Manna K liittyi seuraamme helmikuussa. Tervetuloa mukaan! :hugging:

Olemme helmikuussa käyneet läpi tammikuussa tehdyn käyttäjätutkimuksen palautteita ja tulemme huomioimaan sieltä nousseita haasteita ja harmituksia kevään aikana. Yhtenä harmia aiheuttavana asiana nousi kirjautumisen hankaluus OmaYhteisöön. Voisinkin tässä kysyä aiheeseen liittyen: Kirjaudutko OmaYhteisöön OmaYhteisö-tunnuksella vai Elisa Tunnuksella? Jos Elisa Tunnus ei ole tuttu, niin löydät siitä lisätietoa täältä.
 

Helmikuussa nämä asiat kiinnostivat:

 • Vuoden 2019 OmaYhteisöläinen julkistettiin. Voittaja @Dj_God on ollut todella aktiivinen ja asiantunteva yhteisön jäsen. Onnittelut vielä kerran voitosta! :raised_hands:
 • Elisa Internetpalvelupakettien muutos on herättänyt paljon keskustelua. Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset muutoksesta löydät @Patomiäs artikkelista UKK: Internetpalvelupaketti eli maksullinen sähköpostisopimus.
 • Uudistunut OmaElisa-sovellus julkaistiin helmikuussa Android-käyttäjille. Maaliskuun aikana päivitetty sovellus tuodaan iOS-käyttäjille. Itsekin odotan iOS-käyttäjänä tätä päivitystä kovasti!
 • Urheilun ja pelaamisen ystäville saatiin helmikuussa kattavat :100: tietopaketit Elisa Viihde Sport ja Elisa Esports. Käyhän lukemassa ja kommentoimassa, jos aihe kiinnostaa! 
   

Maaliskuussa kannattaa osallistua osto- ja vuokraleffojen keskusteluun, jossa voit voittaa maksuttoman vuokrauksen Elisa Viihteen vuokraamoon. Voit osallistua keskusteluun ja arvontaan 16.3. asti.
Klikkaa tästä keskusteluun :point_left:

Tsekkaathan myös helmikuussa uusitut OmaYhteisön pelisäännöt, jos et ole vielä ehtinyt lukea niitä.

 

Kirjaudutko OmaYhteisöön OmaYhteisö-tunnuksella vai Elisa Tunnuksella?


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Tervetuloa @Manna K 

Käyttäjätaso 1

Tervetuloa @Manna K  munkin puolesta! :dancer_tone2:

Käyttäjätaso 3

Ohops, miten aika kuluu. Viimeksi kävin keskusteluissa 6 vuotta sitten. Mihin tuokin aika on kadonnut? Onko täällä muita aktiivisempia?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Ohops, miten aika kuluu. Viimeksi kävin keskusteluissa 6 vuotta sitten. Mihin tuokin aika on kadonnut? Onko täällä muita aktiivisempia?

Tervetuloa takaisin @Lumihiutale! Täällä on useita, jotka ovat jo vuosien ajan käyneet täällä aktiivisesti.

Tule mukaan vaikka pelaamaan Sanapeliä  tai juttelemaan ihan asiaakin :)

Osallistu keskusteluun